Yaviç ve Aydın'dan, Vangölü Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret…

Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç ve Ak Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı Muhsin Aydın, Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’ni (VGC) ziyaret ederek, cemiyet yönetimi ile bir araya geldi.

Yaviç ve Aydın'dan, Vangölü Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret…

           31 Mart 2019 Pazar günü  yapılacak olan seçimlere iki ay gibi bir süre kala seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti İpekyolu Teşkilatı ziyaretlerini de artırdı. Söz konusu kapsamda İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç, Ak Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı Muhsin Aydın ve beraberindeki partililer, Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu.

 


            VGC Başkanı Fatih Sevinç, Yönetim Kurulu Üyeleri; Aytaç Aykaç, Bişar Ulutaş, Rıdvan Can, Şükrü Akyüz ve A.Baki Karaca tarafından karşılanan Ak Parti İpekyolu heyeti, yaklaşık yarım saatlik bir görüşme gerçekleştirdi.
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler yaptıklarını, önce bürokratlar ve basın mensuplarını ziyaret ettiklerini söyleyen Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç, sonraki süreçte ise halka ineceklerini söyledi.

 


         İpekyolu Belediye Başkan Adayı Muhsin Aydın ise gazetecileri yakinen tanıdığını, burada cemiyet yönetimi ile bir araya gelerek onların da seçimle ilgili fikirlerini almak istediklerini dile getirdi.
VGC Başkanı Fatih Sevinç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyaret, çekilen fotoğraflarla son buldu.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2019, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER