Türkmenoğlu ve Takva'dan esnaf ziyareti…

Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ile Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, kentteki esnafları ziyaret etti. Takva ve Türkmenoğlu’na vatandaşların da sıcak ilgi gösterdiği görüldü.

Türkmenoğlu ve Takva'dan esnaf ziyareti…

             31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere iki ay gibi bir süre kala siyasilerin çalışmaları ve ziyaretleri sürüyor.
Bu kapsamda Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ile Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, yapımı tamamlanmak üzere olan Peynirciler Çarşısı’ndaki ve bazı iş yerlerindeki esnaflara ziyarette bulundu.
 Takva ve Türkmenoğlu’na söz konusu ziyaretlerde esnafların yanı sıra vatandaşların da sıcak ilgi gösterdiği görüldü.
Cumhuriyet Caddesi’nin dışındaki bazı caddelerde de yenilikler yapılacağını belirten Takva ve Türkmenoğlu, yapılacak olan yeni projelerle bazı caddelerin prestij cadde haline geleceğini ve kente gelecek olan turistlerin söz konusu caddelere ilgisinin arttırılmasının sağlanacağını belirttiler.

 


        Esnafların sıkıntılarını dinleyen ve çözüm konusunda yapılacakları dile getiren Takva ve Türkmenoğlu’na vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

 


         Türkmenoğlu, esnaf ve vatandaşlara 31 Mart’taki seçimlerde Ak Parti’yi desteklemeleri için çağrıda bulunurken, Takva ise seçilmesi halinde yapmayı düşündükleri önemli projeleri hayata geçirmek için çalışacakları müjdesini verdi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2019, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER