Öksüz ve yetim çocuklar için anlamlı etkinlik…

İpekyolu Belediyesi, bayramın anlamını ve mutluluğunu, düzenlediği bir organizasyonla öksüz ve yetim çocuklarla paylaştı. Bu kapsamda, Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından belirlenen 101 öksüz ve yetim çocuk, unutulmayacak bir bayram gününün tadını doyasıya yaşadı.

Öksüz ve yetim çocuklar için anlamlı etkinlik…

    İpekyolu Belediyesi’nin yöneticilerinin de katılımı ve gözetimiyle düzenlenen program çerçevesinde çocuklar güne lunapark eğlencesiyle başladı.

   Zevk, beğeni ve yaş gruplarına uygun oyuncaklarda gönüllerince eğlenen çocuklarımızın öğlen yemeğindeki adresi ise Van AVM’ deki yiyecek merkeziydi. Çocuklar burada da bayramın coşkusunu kendileri için hazırlanan özel menülerin lezzetiyle yaşadı.

   Öksüz ve yetim çocukların bir sonraki durağı ise yine belediyenin ikramı olan patlamış mısır ve meyve suyu eşliğinde yaşadıkları sinema keyfi oldu. Çocuklar kendileri için gösterime sunulan animasyon filmini kahkahalarla izledi.

   Film sonrasında çocukları evlerine bırakmadan önce bekleyen sürpriz ise bayram harçlık ve hediyeleri oldu. Bayramların belki de en önemli simgelerinden olan bayram harçlık ve hediyelerini belediye yetkililerinin elinden alarak evlerine bırakılan öksüz ve yetim çocukların mutluluklarına diyecek yoktu.

   İpekyolu Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde yaptığı insan odaklı hizmetlerine bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2018, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER