B.Vanspor'da bayramlaşma programı...

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren B.Vanspor camiası Kurban Bayramı'nın üçüncü günü bayramlaşma programında bir araya geldi.

B.Vanspor'da bayramlaşma programı...

     Bu sezon TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan B.Vanspor hazırlıklarını devam ettirirken, tesislerdeki bayramlaşma programında yönetim, teknik heyet, sporcular ve taraftarlar bir araya gelerek bayramlaştı.

    Bayramlaşma programına B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, yönetim kurulu, Teknik Direktör Feyyaz Uçar ve takım kadrosu katıldı.

     Bayramlaşma programında ayrıca Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Abdullah Çalım, Abdulkerim Öztürkçü, Ferhat Atacan ile Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer ve Grup Kara Kobralar hazır bulundu.
Bayramlaşmanın ardından dualar eşiliğinde kurban kesildi.

     B.Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Bayramlaşmaya katılan herkese teşekkür ederek, "Bu sezon hedefimize ulaşmak için elinizden gelen Her şeyi yapıyoruz ve yapmayada devam edeceğiz. Bu zorlu süreçte herkesi yanımızda görmek istiyoruz" dedi.
Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım ise "Vanspor bizim sevdamızdır. Bugün burada bulunmaktan mutluluk duydum. Hedefi Şampiyonluk olan takımımızı, yönetimimizi yanlız bırakmayacağız. Elimizden gelen her desteği vereceğiz. Vanspor'u seven herkesin bu süreçte takımın yanında olması lazım. İnşallah bu sezon birlikte bu işi başaracağız" dedi.
Ak Parti İlTeşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı. Abdulkerim Öztürkçü ise, "Vanspor, Van için bir değerdir. Bu değere sahip çıkmak hepimizin  görevidir. Birlik ve beraberlik içinde takımımızı layık olduğu konuma getirmeliyiz. İnşallah bu sezon çok güzel olacak. Feyyaz Uçar gibi bir hocanın takımımızın başında olması ayrı bir gururdur. Bizi davet eden kulüp Başkanımız Servet Yentürk ve yönetimine çok teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

    B.Vanspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ise "Öncelikle bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Hedefi olan bir takımız. İnşallah bu sezon birlik ve beraberlik içinde bu hedefe ulaşacağız. Kulüp Başkanımız Servet Yeniturk takım için büyük emekler veriyor. İnşallah biz de buna layık olmak için elinizden geleni yapacağız. Bizi bu bayram günü yanlız bırakmayan sizlere ve taraftarlarımızı çok teşekkür ediyor Cumartesi herkesi stada bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2018, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER