Van'da deniz otobüslerine rağbet…

Van Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan deniz otobüslerine, Vanlıların yanı sıra, yerli ve yabancı turistler de yoğun ilgi gösteriyor.

Van'da deniz otobüslerine rağbet…

   Van'da hava sıcaklığının her geçen gün artması sonucunda vatandaşlar da haliyle kendilerini Van Gölü' nün serin sularına bırakarak, yazın tadını doyasıya çıkarıyor.
   

Bu doğrultuda halkın deniz ulaşımından azami derecede yararlanması noktasında hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan Van Büyük Şehir Belediyesi hizmetlerine aralıksız devam ediyor.
    

     Söz konusu deniz ulaşımı ile ilgili gazetemize konuşan Van Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, "Büyükşehir olarak mesai mevhumu gözetmeden 7/24 bir anlayış ile kentimizin her noktasında çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bugün de Deniz Otobüs hizmetlerini yerinde kontrol etmek için Ulaştırma Daire Başkanımız Kemal Mescioğlu ile birlikte buraya geldik. Deniz Otobüslerimiz Edremit ilçemizin marinasında Akdamar Adasına gidiş dönüş olarak hizmet vermektedir. Halkımızın özellikle komşumuz İranlı vatandaşların deniz otobüslerine ilgisi had safhada. Hatta güney Koreli turistleri bile burada görebiliyoruz. Bu tabloda bizi ziyadesiyle mutlu etmektedir. Zamanı ve imkanı olan herkesi bu güzel hizmetlerimizden yararlanmaya davet ediyorum" dedi.

    Ulaştırma Daire Başkanı Kemal Mescioğlu ise yaptığı açıklamada, "Gerek hafta içi gerekse hafta sonu ise Deniz Otobüs hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor. Bilet fiyatlarımız oldukça uygun olduğu için, vatandaşlarımızı bekliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2018, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER