Trendyol 1. Lig’in 2. haftasında Vanspor, deplasmanda Manisa FK’ya 4-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Vanspor Teknik Direktörü Cevdet Göç, alınan farklı yenilgi nedeniyle taraftarlardan özür diledi.
CEVDET GÖÇ’TEN TARAFTARA ÖZÜR
Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Cevdet Göç, ortaya çıkan sonuçtan dolayı üzgün olduklarını belirtti.Göç, taraftarların beklentisinin farkında olduklarını ifade ederek, “Bir daha böyle bir şey yaşamak istemiyoruz” mesajını verdi.
MANİSA FK’DAN FARKLI GALİBİYET
Karşılaşmada etkili bir oyun ortaya koyan Manisa FK ise sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı.
Manisa FK Teknik Direktörü Selman Coşkun, maç sonrası yaptığı açıklamada oyuncularının mücadele ve kazanma arzusundan memnun olduğunu söyledi.
“OYUNCULARIMIZ ÇOK İYİYDİ”
Coşkun, seyir zevki yüksek bir karşılaşma oynandığını belirterek, oyuncularının maça ciddi bir istek ve enerjiyle başladığını ifade etti.
Hafta boyunca karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını aktaran Coşkun, topa sahip olarak başladıkları maçta savunma arkasına yaptıkları koşularla pozisyonlar ve goller bulduklarını söyledi.
Manisa FK Teknik Direktörü, oyuncularının ikinci yarıda da hızlı hücumlarla rakip savunmanın arkasına sarkarak atakları etkili şekilde sonuçlandırdığını belirtti.
Bu sonuçla Vanspor, ligin 2. haftasında sahadan ağır bir yenilgiyle ayrılırken, Manisa FK ise 4-1’lik galibiyetle hanesine 3 puan yazdırdı.




