Yenitürk: Güzel bir galibiyet elde ettik

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Vanspor olarak geçtiğimiz Perşembe günü evlerinde oynadıkları maçta Etimesgut Belediyespor'u 1-0 yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Yenitürk: Güzel bir galibiyet elde ettik

  Ligin 35. hafta maçında geçtiğimiz Perşembe günü Etimesgutspor'u konuk eden Silahtaroğlu Vanspor, karşılaşmayı 1-0 kazanarak play-off yolunda rahat bir nefes aldı.

  Karşılaşma sonunda gazetemize açıklamalarda bulunan Silahtaroğlu Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, zor ve kritik maçı güzel bir mücadeleyle kazanan teknik kadro ve futbolcuları kutlayarak, "Gerçekten de zor bir maçtı. Kazanmamız gerekiyordu. Takımımız bunun bilincinde sahaya çıkarak çetin bir mücadele verdi ve kazandı. Tabii ki mutluyuz. Takipçimiz olan bir takımı geride bıraktık ve play-off yolunda rahat bir nefes aldık. Şimdi önümüzde son 3 maçımız kaldı. Kastamonu, Konya ve Eyüpspor. Bu 3 maçta da hem play-off'u garantileme hem de sıralama mücadelesi vereceğiz. Ben takımımıza güveniyor ve inanıyorum. Bu güzide kentimize ve taraftarlarımıza play-off heyecanını yaşatacağız. Bu süreçte kentimizin bir çok noktasına Vanspor bayrakları asıldı. İnanıyorum daha çok asılacaktır. Çünkü kentimiz heyecanlı bir bekleyiş içinde. İnşallah yine birlikte kenetlenerek O heyecanı birlikte yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

  Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER