Kritik 3 hafta…

Vanspor'un grubunda kritik 3 hafta bizi bekliyor. Çünkü bu son 3 hafta bizim için hem play-off hem de sıralama avantajı açısından çok önemlidir.

Kritik 3 hafta…

  Bir sezonun daha sonuna geldik.

  Seyircisiz oynanan karşılaşmaların heyecanı bu kez tribünlerde değil sosyal medyada yaşandı. Çünkü takımını tribünlerde destekleme imkânı bulamayan taraftarlar sevinçlerini üzüntülerini sosyal medyada yaşadı.

  Artık son 3 haftada seyircisiz oynanacak ve seyircisiz sezon 8 Mayıs'ta sona erecek.

  Şampiyonun belli olduğu kırmızı grupta son 3 haftaya girilmesine rağmen takımların play-off'a kalma heyecanı aynen devam ediyor.

  Çünkü potada yer alan takımlar halen kopma yaşamış değil ve puanlar birbirine çok yakın.  Ama görünen o ki her hangi bir sürpriz yaşanmasa play-off'a,  Silahtaroğlu Vanspor, Kırşehir, Sakarya ve Kırklarelispor takımları kalır.

  Çünkü Bodrum ve Etimesgutspor'un kalan son 3 haftalık maratonda en yakın takipçileriyle aralarındaki 5 puanlık fark zor kapanır gibi görünüyor.

  O yüzden artık son 3 haftalık maratonda potada yer alan ilk 4 takım daha çok sıralama avantajı mücadelesi verecek gibi görünüyor. Yine de kalan son 3 maç potadaki takımlar açısından zorlu geçecektir.

  Temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor, Ligin 35. Hafta maçında sahasında konuk ettiği yakın takipçisi Etimesgutspor'u 1-0 mağlup ederek play-off 'ta varım dedi.

  Etimesgutspor maçında verilen hırslı ve istekli mücadele takdire şayandı.

  Zor ve kritik bir maçtı. Rakip ligin 2. Devresinin belki de en iyi takımıydı.

  Play-off'a kalma şansı yüksekti. Böyle bir rakibi yenip play-off'tan uzaklaştıran ekibimiz rahatta bir nefes almış oldu.

  Galibiyet güzeldi ama böylesi önemli kritik bir maçta tribünlerin boş olması üzücüydü. Şehrin tamamen play-off'a kilitlendiği bir dönem yaşıyoruz.

  

  DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER