Yeniden Refah'a katılımlar sürüyor

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere 2 aydan az bir süre kalırken, Van'daki siyaset de kızışıyor. Son zamanlarda yoğun ilgi gören Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanlığı'na katılımlar da devam ediyor.

Yeniden Refah'a katılımlar sürüyor

Van'ın Gevaş İlçesi'nde eski Belediye Başkanı Nazmi Sezer ve AK Parti önceki dönem ilçe başkanı Bedirhan Erdem, 250 kişilik ekiple birlikte, Yeniden Refah Partisi'ne katıldı.

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Abdullah Sadıksoy, İpekyolu Belediye Başkan Adayı Eğitimci- Yazar Mehmet Bilici'nin de bulunduğu il başkanlığını ziyaret eden, eski Belediye Başkanı Nazmi Sezer ile AK Parti önceki dönem ilçe başkanı Bedirhan Erdem ve beraberindekiler, AK Parti'den istifa ettiklerini ve bundan sonraki süreçte Yeniden Refah Partisi'nde siyaset yapacaklarını ifade ettiler.

Nazmi Sezer ve Bedirhan Erdem başta olmak üzere, partiye katılanlara Yeniden Refah Partisi'nin rozetleri takıldı.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu, partilerine son dönemlerde büyük bir teveccühün olduğunu dile getirerek, seçim tarihi yaklaştıkça partilerine olan ilginin daha da artacağına inandıklarını dile getirdi.

Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Abdullah Sadıksoy ise katılım sağlayanlara teşekkür ederek, kazanmaları halinde Van'da güzel hizmetlerde bulunacaklarını belirtti.

Program, fotoğraf çekimiyle sona erdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2024, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER