Vanspor'da bir futbolcu daha takımdan ayrıldı

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor'da, ayrılıklar devam ediyor. Orta saha oyuncusu Onurcan Güler de takımdan ayrılarak, Altınordu ile anlaşmaya vardı.

Vanspor'da bir futbolcu daha takımdan ayrıldı

Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor'da, ikinci devre ara transfer çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ederken, bir yandan da ayrılıklar devam ediyor. Van temsilcisinde Bekir Can Kara, Mehmetcan Davarcıoğlu, Yusuf Şengüler, Bekir Demircan, Sedat Ablak, Bertuğ Bayar, Emre Öztürk ve Şerif Doğan'ın ardından Onurcan Güler de takımdan ayrıldı.

Dış transferde şu ana kadar Muhammed Gönülaçar, Emre Oymak, Metican Cici, Cantuğ Temel, Miraç Acer, Işık Kaan Aslan ve Sinan Kurumuş'u kadrosuna katan Van temsilcisinde, Bekir Can Kara, Iğdır FK'ya, Bertuğ Bayar, Balıkesirspor'a imza atarken Mehmetcan Davarcıoğlu eski takımı İnegöl Kafkas Gençlikspor'a, Yusuf Şengüler ise Siirt İl Özel İdarespor'a kiralık olarak gönderildi.

Yedek kaleci Bekir Demircan ise Orduspor 1967'yle el sıkışırken, takımdan ayrılan Emre Öztürk, Küçükçekmece Sinopspor, Sedat Ablak, Ağrı 1970 Spor, Şerif Doğan Bucaspor ile anlaşırken, son olarak takımdan ayrılan Onurcan Güler ise, sezon sonuna kadar Altınordu ile anlaştı.

ONURCAN GÜLER KİMDİR?

1995 yılında Gümüşhane'de dünyaya gelen Onurcan Güler, futbola İzmirspor altyapısında başladı. Daha sonra sırasıyla Akhisarspor U21, Menemen Belediyespor, Büyükşehir Belediyesi Bodrumspor, Muğlaspor, Anadolu Selçukluspor, Afyonspor, Zonguldak Kömürspor, Uşakspor ve son olarak Vanspor formalarını giydi.

Kariyerinde 179 resmi maça çıkan ve on numara mevkiinde oynayan Onurcan Güler, 24 gol atıp, 4 asist katkısında bulundu. 10 bin 891 dakika sahada kalan Onurcan, bu sürede 19 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü.

Ligin ilk devresinde Vanspor formasıyla 8 resmi maçta forma giyen Onurcan Güler, 1 gol atıp, 1 asist katkısında bulunurken, bu periyotta 467 dakika sahada kaldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2024, 17:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Taner Gümüş
Taner Gümüş - 3 ay Önce

Gidenlerin hepside şampiyonluk mücadelesi verecek oyuncular değildir

SIRADAKİ HABER