Vanspor'dan 2 futbolcu haftanın onbirinde...

2023-2024 futbol sezonunun yirmi dördüncü hafta maçında Pazar günü sahasında karşılaştığı Kırklarelispor'u 2-0 mağlup eden Vanspor'da, başarılı bir performans ortaya koyan ve takımının ilk golünü kaydeden Harun Kavaklıdere'nin yanı sıra, sağ bekte önemli işler yapan Medeni Bingöl, 'Haftanın En İyi Onbiri'nde yer almayı başardı.

Vanspor'dan 2 futbolcu haftanın onbirinde...

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ikinci devrenin beşinci maçında Pazar günü sahasında karşılaştığı Kırklarelispor'u 2-0 mağlup ederek puanını 47'ye çıkardı.

Ligdeki on dördüncü galibiyetini Kırklarelispor karşısında alan Van temsilcisi 47 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Ligin ikinci yarısına Bucaspor karşısında aldığı galibiyetle başlayan Van temsilcisi, bu çıkışını Adıyaman FK ve Serik Belediyespor karşısında da sürdürmüştü.

Ligin dördüncü hafta maçında deplasmanda karşılaştığı ve 2-0 geriye düştüğü maçta Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile 2-2 berabere kalan Van temsilcisi, beşinci hafta maçında sahasında konuk ettiği Kırklarelispor'u rahat geçti.

Bu kapsamda sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıklandı. Sosyal medyada TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta, son haftanın en başarılı on bir sporcusu belirlendi.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu belirlenen onbirde, Vanspor'da, Kırklarelispor karşısında üstün bir performans ortaya koyan Harun Kavaklıdere ve Medeni Bingöl de yer aldı.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu ile belirlenen onbirde, Vanspor'dan Harun Kavaklıdere, Medeni Bingöl, Yeni Mersin İdmanyurdu'ndan Fuat Bavuk, Baran Sarka, 1461 Trabzon FK'dan Batuhan Kör, Altınordu'dan Onur Toprak, Alperen Selvi, Diyarbekirspor'dan Bünyamin Yürür, Hüseyin Acar, Beyoğlu Yeni Çarşı'dan Erdoğan Kaya, Ankaraspor'dan ise Anıl Atağ yer alan isimler oldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER