Yazar Canten Kaya Erciş’te söyleşi düzenledi

Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘Kadının gücü Van’ın Gücü” projesi kapsamında Yazar Canten Kaya Erciş ilçesinde kadınlara ve öğretmenlere yönelik söyleşi gerçekleştirdi.

Yazar Canten Kaya Erciş’te söyleşi düzenledi

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı’nın öncülüğünde başlatılan, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından koordine edilen ve 50 bin kadını sinema, tiyatro ve söyleşilerle buluşturacak olan ‘Kadının Gücü Van’ın Gücü’ projesi kapsamında Erciş ilçesinde söyleşi programları düzenlendi.

İki oturum şeklinde gerçekleştirilen söyleşinin ilk oturumunda İletişim Uzmanı, Yazar Canten Kaya öğretmenlere yönelik ‘Lider Öğretmen’ konulu söyleşi gerçekleştirilirken, ikinci oturumda ise kadınlara yönelik ‘Çocuk Duyduğunu Değil Gördüğünü Yapar’ konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Erciş ilçesi Atakan Çelik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen söyleşinin ilk oturumunda Yazar Canten Kaya, öğretmenlere lider öğretmen, başarılı olmanın sırrı, çocuklara sorumluluk yüklenmesi gibi konularını güncel örneklerle anlatırken, ikinci oturumda kadınlarla buluşan Kaya, iletişimde doğru sözlerin önemi, çocuk yetiştirmede ailenin rolü ve mahremiyet bilincinin aşılanması gibi konularda çeşitli bilgiler verdi.

Yapılan söyleşiler yoğun ilgi görürken, programın sonunda Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Selma Biçek katılımlarından dolayı Yazar Canten Kaya’ya plaket takdim etti.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2024, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER