Vanspor'lu Uğur Âdem, Amedspor'a imzayı attı

2022-2023 futbol sezonunda Vanspor'da forma giyen ve sergiledi performansla dikkatleri üzerine çeken Uğur Âdem Gezer, yeni sezon öncesi Amedspor'la resmi sözleşme imzaladı.

Vanspor'lu Uğur Âdem, Amedspor'a imzayı attı

Geçtiğimiz haflarda başarılı futbolcusu Uğur Can1461 Trabzon FK'ya kaptıran Vanspor'da, başarılı stoper Uğur Adem Gezer ise, Amedspor'a imza attı. 12 Ocak 2022 yılında Vanspor'a imza atan ve sergilediği futbolla beğeni toplayan Uğur Âdem Gezer, geçtiğimiz günlerde görüşme sağladığı Amedspor ile anlaşarak resmi sözleşmeyi imzaladı.

Yeni sezon öncesi ilk olarak Teknik Direktör Mustafa Sarıgül'le anlaşan Vanspor, daha sonra iç transferde Hasan Bilal, Şerif Doğan, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki'yle anlaşma sağlamıştı. Dış transferde Medeni Bingöl, Burak Kavlak, Bekir Can Kara'yı kadrosuna katan Vanspor, geçtiğimiz sezon takımda başarılı bir grafik ortaya koyan futbolcularını ise başka takımlara kaptırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla kariyerinin en iyi çıkışını yapan Haydar Yılmaz'ı Karşıyaka'ya, Uğur Can'ı 1461 Trabzon FK'ya kaptıran Van temsilcisi, Uğur Âdem Gezer'i ise Amedspor'a kaptırdı.

Transfer sezonu hareketli bir şekilde sürerken, Van temsilcisi ise bu süreçte tespit ettiği futbolcularla görüşmelerini sürdürüyor.

Takımlar transferlerini önemli ölçüde tamamlayarak kamp hazırlıkları yaparken, Vanspor'da ise Hasan Bilal, Şerif Doğan, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki, Medeni Bingöl, Burak Kavlak ve Bekir Can Kara şu ana kadar resmi sözleşme imzalanan futbolcular arasında yer alıyor.

Öte yandan 2018-2022 futbol sezonlarında Vanspor'da forma giyen Vanlı futbolcu Oktay Aydin de Amedspor ile resmi sözleşme imzaladı.

Transferlerle ilgili açıklamalarda bulunan Amedspor, "Kulübümüz, başarılı defans oyuncusu Uğur Adem Gezer ve başarılı orta saha oyuncusu Oktay Aydin ile anlaşma sağladı. Uğur Adem Gezer ve Oktay Aydin için düzenlenen imza törenine, Kulüp Başkanımız Aziz Elaldı, Futbol Şube Sorumlumuz Salih Pervane ve Sportif Direktörümüz Murat Yiğiter katıldı. Uğur Adem Gezer, Oktay Aydin'a ve kulübümüze hayırlı olsun" ifadelerine yer verildi.

UĞUR ÂDEM GEZER'İN VANSPOR KARİYERİ

Vanspor'un vazgeçilmez futbolcuları arasında yer alan ve hemen hemen her maçta göre alan Uğur Âdem Gezer, 2022 futbol sezonunda Kırklarelispor'dan transfer edilmişti. Geçtiğimiz sezon 35 resim maça çıkan ve savunmada başarılı bir grafik çizen Uğur Adem Gezer, 1 asist katkısında bulunurken, 3 bin 61 dakika sahada kaldı.

Futbol kariyerine Beşiktaş altyapısında başlayan ve Başakşehir, Eyüpspor, Ünyespor, İstanbul Güngörenspor, Orhangazispor, Sultanbeyli Belediyespor, Edirnespor ve Kırklarelispor formalarını giyen Uğur Adem Gezer, 2022 yılı Ocak ayından sonra ise Vanspor forması terletti.

Kariyerinde 262 resmi maça çıkan Uğur Adem Gezer, 13 gol atıp, 1 asist katkısında bulunurken, 63 sarı kart, 2 kırmızı kar gördü. Gezer, bu periyotta 21 bin 570 dakika sahada kalmayı başardı.

Futbol kariyerinde Orhangazi Belediyespor formasıyla 67, Sultanbeyli Belediyespor formasıyla 55, Vanspor formasıyla 53, İstanbul Güngörenspor formasıyla 27, Ünyespor formasıyla 21, Edirnespor formasıyla 16, Kırklarelispor formasıyla 13 maça çıkan Uğur Adem Gezer, Eyüpspor formasıyla ise 10 resmi maça çıktı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2023, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER