Vanspor'dan 2 transfer daha…

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Kırmızı- Siyahlı takım bu kapsamda Amedspor'dan Kerem Çağatay ve Armoni Alanya Kestel Spor'dan Ahmet Ülük ile anlaşmaya vardı.

Vanspor'dan 2 transfer daha…

26 Haziran 2023 tarihinde başlayan birinci transfer ve tescil dönemiyle birlikte transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Vanspor, iç ve dış transferde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlk olarak Teknik Direktör Mustafa Sarıgül'le anlaşan Vanspor, daha sonra iç transferde Hasan Bilal, Şerif Doğan, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki'yle anlaşma sağlamıştı.

Dış transferde ise eski futbolcusu Medeni Bingöl, Yeni Malatyaspor'dan Burak Kavlak ve Karacabey Belediyespor'dan Bekir Can Kara'nın ardından, Amedspor'dan Kerem Çağatay ve Armoni Alanya Kestel Spor'dan Ahmet Ülük'ü kadrosuna kattı.

Birçok mevkiye transfer yapacak olan Vanspor, alternatifli bir kadro kurmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birkaç futbolcuyla anlaşma sağlayan ve son pürüzleri gidermeye çalışan Van temsilcisi, kaliteli bir kadro kurmak için çabalıyor.

Kırmızı- Siyahlı takım bu kapsamda Hasan Bilal, Şerif Doğan, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki ve Medeni Bingöl, Burak Kavlak ve Bekir Can Kara'nın ardından, Kerem Çağatay ve Ahmet Ülük'le de resmi sözleşme imzaladı.

KEREM ÇAĞATAY KİMDİR?

1994 yılında Aydın'da dünyaya gelen Kerem Çağatay, futbolu Aydın 1923 Altyapısında başladı. Daha sonra Süper Lig'in köklü takımlarından Fenerbahçe'nin Altyapısına geçiş yapan Kerem Çağatay, akabinde Fenerbahçe U16, U18, U21 takımlarında forma giydi.

2013 yılında Sancaktepe Belediyespor'un yolunu tutan başarılı orta saha, daha sonra Aydınspor 1923'e transfer oldu. Bayrampaşa, Düzcespor, Utaş Uşakspor, Çorum FK ve Amed Spor Kulübü formalarını terleten Kerem Çağatay, ön libero, merkez orta saha ve sağ bekte forma giyebiliyor.

Kariyerinde 256 resmi maça çıkan Kerem Çağatay, 9 gol atarken, 2 asist katkısında bulundu. Kariyerinde 59 sarı kart, 3 kırmızı kart gören Kerem, 18 bin 771 dakika sahada kalmayı başardı.

Geçtiğimiz sezon Amedspor formasıyla 36 resmi maça çıkan Kerem Çağatay, 2 gol atma başarısı gösterdi.

AHMET ÜLÜK KİMDİR?

2002 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelen Ahmet Ülük, futbola Diyarbakır Yenişehir Belediyespor'da başladı. Daha sonra Diyarbakır Alipaşaspor ve Bağlar Belediyespor takımlarında forma giyen Ahmet Ülük, profesyonel futbol hayatına 2021 yılında Alanya Kestelspor'da başladı.

Kariyerinde 56 resmi maça çıkan Ahmet Ülük, 10 gol atıp, 1 asist katkısında bulunurken, 1 sarı kart gördü. Ahmet Ülük toplamda 2 bin 212 dakika sahada kaldı.

Geçtiğimiz sezon Alanya Kestelspor formasıyla 26 resmi maça çıkan Ahmet Ülük, 5 gol atıp, 1 asist üretti.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2023, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER