Abdulcebrail Akbulut, Vanspor'a imzayı attı

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda son olarak Etimesgut Belediyespor'da forma giyen Abdulcebrail Akbulut'u kadrosuna katarak bir takviye daha gerçekleştirdi.

Abdulcebrail Akbulut, Vanspor'a imzayı attı

26-27 Ağustos tarihlerinde oynanacak olan müsabakalarla başlayacak olan lig öncesi, transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, eksik mevkilere transfer yapmayı sürdürüyor.

26 Haziran 2023 tarihinde başlayan birinci transfer ve tescil dönemiyle birlikte transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Vanspor, iç transferde Hasan Bilal, Şerif Doğan, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki'yle anlaşma sağlamıştı.

Dış transferde ise eski futbolcusu Medeni Bingöl, Yeni Malatyaspor'dan Burak Kavlak, Karacabey Belediyespor'dan Bekir Can Kara, Amedspor'dan Kerem Çağatay, Armoni Alanya Kestel Spor'dan Ahmet Ülük ve Erokspor'dan Bekir Demircan'ı kadrosuna katan Vanspor, son olarak Etimesgut Belediyespor'dan Abdulcebrail Akbulut'u kadrosuna kattı.

Birçok mevkiye transfer yapacak olan Vanspor, alternatifli bir kadro kurmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birkaç futbolcuyla anlaşma sağlayan ve son pürüzleri gidermeye çalışan Van temsilcisi, kaliteli bir kadro kurmak için çabalıyor.

ABDULCEBRAİL AKBULUT KİMDİR?

2001 yılında Bayburt'ta dünya gelen ve futbola Iğdıresspor'da başlayan Abdulcebrail Akbulut, daha sonra Fenerbahçe U17, U21 ve A takımda forma giydi. Akabinde Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor, Zonguldak Kömürspor, 24 Erzincanspor ve Etimesgut Belediyespor formalarını terletti.

Kariyerinde 76 resmi maça çıkan Abdulcebrail Akbulut, 2 gol, 2 asist katkısında bulundu. Kariyerinde 17 sarı kart, 3 kırmızı kart gören  Abdulcebrail, 5 bin 370 dakika sahada kaldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: SALİH DENİZ

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2023, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER