Vanspor'lu Bekir haftanın onbirinde...

2023-2024 futbol sezonunun on altıncı hafta maçında Cumartesi günü deplasmanda karşılaştığı Altınordu ile 1-1 berabere kalan Vanspor'da, beraberlik golünü kaydeden ve takımına 1 puanı kazandıran Bekir Can Kara, 'Haftanın En İyi Onbiri'nde yer almayı başardı.

Vanspor'lu Bekir haftanın onbirinde...

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ligin on altıncı hafta maçında Cumartesi günü deplasmanda karşılaştığı Altınordu ile 1-1 berabere kalarak puanını 31'e çıkarmıştı.

Ligdeki ilk beraberliğini Karacabey Belediyespor karşısında alan, akabinde oynadığı Nazilli Belediyespor ve Altınordu maçlarından da beraberlikle ayrılan Vanspor, 31 puan +4 averajla üçüncü sırada bulunuyor.

Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan, daha sonra oynadığı Adıyaman FK, Serik Belediyespor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor, Esenler Erokspor, Afyonspor Kulübü ve Diyarbekirspor maçlarından galibiyetle ayrılan Vanspor, ligdeki iki mağlubiyetini ise 1461 Trabzon FK ve Yeni Mersin İdmanyurdu karşısında aldı.

Daha sonra oynadığı son üç maçta Karacabey Belediyespor, Nazilli Belediyespor ve Altınordu maçlarından beraberlikle ayrılan Van temsilcisi, bu periyotta önemli puan kayıpları yaşadı.

Bu kapsamda sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıklandı. Sosyal medyada TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta, son haftanın en başarılı on bir sporcusu belirlendi.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu belirlenen onbirde, Vanspor'da, Altınordu karşısında orta sahada yaptığı hata sonrası takımının gol yemesine sebep olan, 81. dakikada ise kaydettiği golle takımına 1 puanı getiren Bekir Can Kara da yer aldı.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu ile belirlenen onbirde, Vanspor'dan Bekir Can Kara, Bursaspor'dan Çağatay Yılmaz, Altınordu'dan İlkan Sever, Adıyaman FK'dan Mirza Aral, Nihat Koç, Yeni Mersin İdmanyurdu'ndan Erdem Beytaş, Yasin Elmas, Afyonspor Kulübü'nden Savaş Yorulmaz, Bucaspor 1928'den Mazlum Demir, Serik Belediyespor'dan Atakan Gündüz, Ankaraspor'dan ise Anıl Atağ yer alan isimler oldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2023, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER