Vanspor'da sezonu kapatan Emre'nin performansı…

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor'da, geçtiğimiz hafta oynanan Diyarbekirspor maçında üstün bir performans orta koyan ve takımının ilk golünü kaydeden Emre Oymak, 57. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Yapılan tetkikler sonrası başarılı futbolcunun menisküsünde ikinci derece yırtık olduğu ve sezonu kapattığı öğrenildi.

Vanspor'da sezonu kapatan Emre'nin performansı…

2023-2024 futbol sezonunun devre arasında Altınordu'dan sezon sonuna kadar kiralık olarak Vanspor'a transfer olan ve ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Emre Oymak'tan kötü haber geldi.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Diyarbekirspor maçında 29. dakikada uzaklardan kaydettiği golle takımının ilk golünü kaydeden Emre Oymak, 57. dakikada orta sahada ikili mücadele sonrası yerde kalmıştı. Daha sonra sedyeyle oyunu terk etmek zorunda kalan Emre Oymak'ın yapılan kontrollerde menisküsünde ikinci derece yırtık olduğu tespit edildi.

Emre Oymak'ın sezonu kapatması, Vanspor teknik heyeti, futbolcuları ve taraftarları üzdü.

EMRE OYMAK'IN VANSPOR PERFORMANSI…

2023-2024 futbol sezonun ilk devresinde Altınordu forması giyen Emre Oymak, 11 maça çıkarken, 1 gol atıp, 1 asist katkısında bulundu. Devre arasında Vanspor'a transfer olan ve bu sezon Vanspor formasıyla 10 resmi maçta forma giyen Emre Oymak, ortaya koyduğu performansla takdir topladı.

Vanspor formasıyla, Bucaspor, Adıyaman FK, Serik Belediyespor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor, 1461 Trabzon FK, Esenler Erokspor, Afyonspor Kulübü ve Diyarbekirspor'a karşı forma giyen Emre Oymak, bu maçlarda 1 gol ve 1 asist katkısında bulundu.

Özellikle orta sahada ortaya koyduğu performansla takımını ayakta tutan ve rakip takımların etkili atak geliştirmesine engel olan Emre Oymak, bu periyotta 580 dakika sahada kalırken, 2 kez sarı kart gördü.

EMRE OYMAK'IN KARİYERİ…

2001 yılında Denizli'de dünyaya gelen Emre Oymak, merkez orta sahada görev yapıyor. Futbol kariyerine Altınordu alt yapısında başlayan ve sırasıyla Altınordu U19 ve Altınordu, Niğde Anadolu FK ve Vanspor formaları giyen Emre Oymak, kariyerinde 74 resmi maça çıkarken, 4 gol atıp, 4 asist katkısında bulundu.

Kariyerinde 4 bin 317 dakika sahada kalan oymak, bu süre zarfında 9 tane sarı kart gördü. Kariyerinde 18 kez merkez orta saha, 3 kez orta sağ ve 1 kez önliberoda görev alan Oymak, önceki sezonlarda PTT 1. Lig'de de Altınordu formasıyla 6 maça çıktı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER