Vanspor'un grubunda üst tura yükselen takımlar belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmaları 26, 27 ve 28 Ekim tarihlerinde oynanan maçlarla tamamlandı. Vanspor, sahasında konuk ettiği Zonguldak Kömürspor'u 1-0 mağlup ederek dördüncü tura yükselirken, gruptaki diğer 7 takım da rakiplerini mağlup ederek, bir üst tura çıkmayı başardı.

Vanspor'un grubunda üst tura yükselen takımlar belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmaları, oynanan tek maç eleme usulüne göre tamamlandı. Oynanan maçlar sonucunda Vanspor'la birlikte grubundaki 7 takım üst tura yükselirken, 12 takım ise kupaya veda etti.

8 TAKIM ÜST TURA YÜKSELDİ

Vanspor, sahasında konuk ettiği 2. Lig Beyaz grup takımlarından Zonguldak Kömürspor'u 1-0 mağlup ederken, Hekimoğlu Trabzonspor ise 3. Lig takımlarından Düzcespor'u normal süre ve uzatmalarda gol sesi çıkmayınca penaltılar sonucunda 6-5 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Serik Belediyespor sahasında Pazarspor'u 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederken, Bodrumspor ise uzatma dakikalarında bulduğu gollerle Ispartaspor'u 3-1 mağlup ederek bir üst tura yükselen diğer takımlar oldu.

Sarıyer sahasında Edirnespor'u 2-0'la geçerken, Ankaraspor ise sahasında İnegölspor'u aynı skorla geçerek, Ziraat Türkiye Kupası'nda dördüncü tura yükselen takımlar oldular.

Vanspor'un grubunda lider konumda bulunan Sivas Belediyespor sahasında Afjet Afyonspor'a 3-1 mağlup olurken, Sakaryaspor ise sahasında Karbel Karaköprü Belediyespor'u 2-1'le geçerek, kupada üst tura yükselen son takım oldu.

12 TAKIM KUPAYA VEDA ETTİ

Vanspor'un grubunda mücadele eden Somaspor, deplasmanda 1. Lig ekibi Ankaragücü'ne 2-0 mağlup olurken, Adıyaman FK ise 1. Lig ekibi Adanaspor'a 2-0 mağlup yenilerek kupaya veda etti.

Turgutluspor sahasında 3. Lig ekibi Mardin 1969spor'a 2-1 ile kaybederken, Çorum FK ise sahasında 3. Lig ekibi Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor'a 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Bayburt Özel İdarespor uzatma dakikalarında 1. Lig takımlarından Kocaelispor'a 2-0 mağlup olurken, Etimesgut Belediyespor ise 3. Lig takımlarından Kaptaspor'a 1-0 mağlup olarak kupaya veda etti.

Ergene Velimeşespor 1. Lig takımlarından İstanbulspor'a 5-0 gibi net bir skorla mağlup olurken, Sivas Belediyespor ise Afjet Afyonspor'a 3-1 mağlup olarak taraftarını üzdü.

Vanspor'un grubunda henüz puanı bulunmayan Kahramanmaraşspor deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor'a 3-1 mağlup olurken, İnegölspor ise deplasmanda karşılaştığı Ankaraspor'a 2-0 mağlup olarak kupaya veda etti.

Diyarbekirspor deplasmanda karşılaştığı Süper Lig ekibi Antalyaspor'a 5-0 gibi net bir skorla mağlup olurken, Niğde Anadolu FK ise yine Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'a 3-0 mağlup olarak kupaya veda eden takımlar oldu.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER