Vanspor'un maçı canlı yayınlanacak

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 20 puanla ikinci sırada yer alan Vanspor, Pazar günü deplasmanda Bayburt Özel İdarespor ile karşılaşacak. TRT Kurdî bu maçı iki dilli olarak canlı şekilde ekranlara taşıyacak.

Vanspor'un maçı canlı yayınlanacak

Vanspor'lu taraftarlar, bu hafta oynanacak olan Bayburt Özel İdarespor ile Vanspor maçını TRT Kurdî'den takip edecek. Bayburt Genç Osman Stadyumu'nda oynanacak olan maçın başlama saati ise 14.00 olarak açıklandı.

Yayın kalitesinden dolayı taraftarların yoğun rağbet gösterdiği TRT Kurdî Pazar günü Bayburt'ta oynanacak olan Bayburt Özel İdarespor ile Vanspor maçını canlı olarak izleme imkânı bulacak.

Ligin onuncu haftasında oynanacak olan bu maçın canlı olarak yayınlanacak olması taraftarları da sevindirdi. Özellikle sosyal medyada birçok taraftar sevincini dile getirdi.

Pazar günü saat 14.00'te başlayacak olan zorlu mücadeleyi Barkın Kara, Erdi Abdulmecit Sayar, Onur Gülter ve Emre Korkmaz hakem dörtlüsü yönetecek.

Zorlu mücadele öncesi Vanspor 20 puanla ikinci sırada yer alırken, Bayburt Özel İdarespor ise 17 puanla yedinci sırada yer alıyor.

Vanspor ligde oynadığı 9 karşılaşmada 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, rakip filelere attığı 17 gole karşılık, kalesinde 9 gol gördü.

Bayburt Özel İdarespor ise oynadığı 9 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken, rakip filelere attığı 11 gole karşılık, kalesinde 8 gol gördü.

GRUPTA ZORLU MAÇLAR

Lider Sivas Belediyespor sahasında onuncu sıradaki Somaspor'u konuk ederken, üçüncü sırada yer alan Hekimoğlu Trabzonspor ise deplasmanda on ikinci sıradaki Serik Belediyespor'un konuğu olacak.

Dördüncü sıradaki Çorum FK deplasmanda on birinci sıradaki Etimesgut Belediyespor'un konuğu olurken, beşinci sıradaki Ankaraspor ise deplasmanda son sıradaki Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek. Altıncı sıradaki Sakaryaspor sahasında Niğde Anadolu FK'yı konuk ederken, Bodrumspor ise Sarıyer'e konuk olacak.

Afjet Afyonspor deplasmanda Diyarbekirspor'un konuğu olurken, İnegölspor ise deplasmanda Turgutluspor'un konuğu olacak.

Ergene Velimeşespor ise sahasında Adıyaman FK'yı konuk edecek.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER