Vanspor, Elazığspor ile karşılaşacak

Vanspor, bugün deplasmanda Tetiş Yapı Elazığspor ile karşı karşıya geliyor. Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden kırmızı-siyahlı ekip 53 puanla ikinci sırada bulunurken, ev sahibi Elazığspor ise 23 puanla sondan ikinci sırada yer alıyor.

Vanspor, Elazığspor ile karşılaşacak

  Son iki haftada Mamak FK ve Pendikspor'u mağlup ederek kötü gidişata son veren Van temsilcisi, bugün saat 14.00'te deplasmanda Elazığspor'un konuğu olacak.

  Vanspor, oynadığı 29 maçta 16 galibiyet elde ederken, 5 maçta beraberlikle sahadan ayrıldı. Kırmızı-siyahlı ekip 8 maçta ise rakiplerine boyun büktü. 29 haftalık maç periyodunda rakip kalelere 48 gol atan Van temsilcisi, kalesinde ise 27 gol görerek +21 averaja sahip.

  Elazığspor ise 29 haftalık maç periyodunda 7 galibiyet elde ederken, 5 maçta ise rakipleriyle beraber kaldı. Bordo-beyazlı takım 17 maçta ise rakiplerine boyun bükerek 23 puanla ligin dibine demir atmış durumda.

  Elazığspor, 29 haftada rakip kalelere 37 gol gönderirken, kalesinde ise 58 gole engel olamadı ve -21 averaja sahip.

  Vanspor play-off potasındaki yerini korumak için mücadele ederken, Elazığspor ise düşme potasından çıkmak için mücadele edecek.

  Elazığ Doğukent Stadyumu'nda saat 14.00'te başlayacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi'nden Burak Taşkınsoy, Sefa Özcan, Önder Çalı ve Can Cengiz hakem dörtlüsü yönetecek.

  GRUPTA BİR BİRİNDEN ZORLU MAÇLAR…

  Lider Eyüpspor deplasmanda ligin dibine demir atan Kardemir Karabükspor'a konuk olurken, ikinci sıradaki Vanspor ise deplasmanda 19'cu sıradaki Elazığspor'la karşılaşacak.

  Üçüncü sıradaki Sakaryaspor deplasmanda 18'ci sıradaki Mamak FK'ya konuk olurken, dördüncü sıradaki Kırklarelispor ise deplasmanda 15'ci sıradaki Bayburt Özel İdarespor ile karşı karşıya gelecek. İlk dört sıradaki takımların bu hafta deplasmanda oynayacak olması dikkatlerden kaçmadı.

  Beşinci sırada bulunan Kırşehir Belediyespor evinde onuncu sıradaki Karacabey Belediyespor'u ağırlarken, altıncı sıradaki Bodrumspor ise deplasmanda 14'cü sıradaki Sivas Belediyespor'a konuk olacak.

  Yedinci sıradaki Etimesgut Belediyespor evinde 17'ci sıradaki Kastamonuspor'u ağırlarken, sekizinci sıradaki Turgutluspor ise 16'cı sıradaki 1922 Konyaspor ile sahasında karşı karşıya gelecek.

  Dokuzuncu sıradaki Serik Belediyespor evinde 11'ci sıradaki Tarsus İdman Yurdu'nu konuk ederken, on ikinci sıradaki Pazarspor ise deplasmanda 13'cü sıradaki Pendikspor'la kozlarını paylaşacak.

  Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER