Vanspor deplasmanda Elazığ'ı 2 golle geçti

Misli.com 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Tetiş Yapı Elazığspor'u Selim Kayacı ve Sedat Cengiz'in kaydettiği gollerle 2-0 öne mağlup etti.

Vanspor deplasmanda Elazığ'ı 2 golle geçti

  Mamak FK ve Pendik galibiyetiyle çıkışa geçen Vanspor, Elazığspor'u da 2-0 mağlup ederek, ikinci sıradaki yerini korumayı başardı.

  Tetiş Yapı Elazığspor Cafer Aydın teknik sorumluluğunda sahaya; Ali Karataş, Eren Çinkılınç, Yiğitcan Erdoğan, Ömer Faruk Aydemir, Hasan Ekici, Kadir Bekmezci, Cihan Canpolat, Muhammed Umut Akbulut, Görkem Yağcı, Cengizhan Akgün ve Kadir Taşoğlu onbiri ile çıktı.

  Vanspor ise Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Emre Özkan, Şiyar Kepir, Barış Gök, Üzeyir Ergün, Abdulkadir Özdemir, Oktay Aydin, Ali Say, Selim Kayacı, Sedat Cengiz ve Burhan Arman onbiri ile çıktı.

  Elazığ Doğukent Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayan karşılaşmayı Burak Taşkınsoy, Önder Çalış, Sefa Özcan ve Can Cengiz hakem dörtlüsü yönetiyor.

  45. dakikada Vanspor 1-0 öne geçti. Barış’ın ara pasıyla ceza alanı içine girin Sedat yerden sert ve düzgün vurdu, kaleciden dönen topu Selim Kayaca filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

  İlk yarı Vanspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

   Maçta ikinci yarı oynanıyor. 

   59. dakika Vanspor durumu 2-0 öne geçti. Ali Say’ın pasında ceza alanı içinde topla buluşan Sedat Cengiz rakiplerini çalımlayarak topu kalecinin solundan filelerle buluşturarak takımını 2-0 öne geçirdi.

  Maç Vanspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

  Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER