Vanspor'dan 2 futbolcu haftanın onbirinde...

2023-2024 futbol sezonunun yirmi birinci hafta maçında Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Adıyaman FK'yı 3-1 mağlup eden Vanspor'da, başarılı bir performans ortaya koyan ve takımının ilk golünü kaydeden Burak Kavlak'ın yanı sıra, kalesinde önemli kurtarışlar yapan Nurullah Aslan, 'Haftanın En İyi Onbiri'nde yer almayı başardı.

Vanspor'dan 2 futbolcu haftanın onbirinde...

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ikinci devrenin ikinci maçında Pazar günü deplasmanda karşılaştığı ve 1-0 geriye düştüğü maçta, Adıyaman FK'yı 3-1 mağlup ederek puanını 40'a çıkardı.

Ligdeki on ikinci galibiyetini Adıyaman FK karşısında alan Van temsilcisi 40 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Ligin ikinci yarısına Bucaspor karşısında aldığı galibiyetle başlayan Van temsilcisi, bu çıkışını Adıyaman FK karşısında da sürdürdü.

Bu kapsamda sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıklandı. Sosyal medyada TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta, son haftanın en başarılı on bir sporcusu belirlendi.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu belirlenen onbirde, Vanspor'da, Adıyaman FK karşısında üstün bir performans ortaya koyan Burak Kavlak ve Nurullah Aslan da yer aldı.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu ile belirlenen onbirde, Vanspor'dan Burak Kavlak, Nurullah Aslan, Esenler Erokspor'dan Onur Özcan, Sertaç Çam, Karacabey Belediyespor'dan Fatih Tultak, Ali Aydemir, 1461 Trabzon FK'dan Hakan Yeşil, Ali Han Tunçer, Atabey Çiçek, Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nden Hüseyin Ekici, Beyoğlu Yeni Çarşı'dan ise Berk Ali Nizam yer alan isimler oldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER