Vanlı İş İnsanı Şule Gökırmak’ın durumu iyiye gidiyor

Vanlı İş İnsanı Değer Otizm Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Beşiktaş’ın sosyal sorumluluk projelerinin lideri Hatice Şule Gökırmak, rahatsızlığı nedeniyle Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmış ve Pnömoni (Zatürre) teşhisiyle yoğun bakıma alınmıştı. Gökırmak’ın tedaviye yanıt verdiği ve durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Vanlı İş İnsanı Şule Gökırmak’ın durumu iyiye gidiyor

Vanlı İş İnsanı Şule Gökırmak’ın rahatsızlığı, kurucusu olduğu Değer Otizm Derneği, Beşiktaş camiası ve sevenleri arasında üzüntü yarattı.

 “TÜM HASTANE PERSONELİNE TEŞEKKÜR”

On gündür yoğun bakımda olan Gökırmak, bu zor dönemi atlatarak normal odaya alındığı belirtildi. İyileşme sürecine girerek herkesi sevince boğan Şule Gökırmak’ın ilk işi hem kongre üyesi olduğu kulübü, Beşiktaş yönetimine hem de kendisini tedavi eden Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Yönetimine teşekkür mesajı yayınlamak oldu. Başta hastanenin Başhekimi Aynur Eren Topkaya olmak üzere Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Banu Musaffa Salepçi ve tüm yoğun bakım personeline teşekkür etti.

Yönetim Kurulu iletişim danışmanı olduğu Siyah Beyazlı Kulübün Sosyal Sorumluluk Projelerine liderlik yapan Hatice Şule Gökırmak, taraftarlarıyla birlikte ülkemizi yasa boğan deprem felaketinden etkilenen çocuklara moral vermek amacıyla düzenlediği “Bu Oyuncak Sana Arkadaşım” etkinliği, etkili ve yaratıcı iletişimlerin ödüllendirildiği Felis’te yedi ödüle layık görüldü.

Şule Gökırmak, aynı zamanda bir turizm duayeni olarak biliniyor. Hilton, Mercure ve birçok küresel markayı Türkiye’ye getirip yönetmiş, aynı zamanda yöneticiliklerde ve turizm STK’larında etkin roller üstlenmiştir.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2023, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER