Sadıksoy: Gevaş'ı ülkemizin gözbebeği yapacağız

Yeniden Refah Partisi Gevaş Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Sadıksoy, Van'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla istişarelerde bulundu. Seçilmeleri halinde Gevaş'ta sosyal alanlar, yeşil alanlar, vatandaşların hoşça vakit geçirebilecekleri dinlenme alanları oluşturarak konaklama sektörünü gelişmesini teşvik edeceklerini belirten Sadıksoy, Gevaş'ı ülkenin gözbebeği haline getireceklerini vurguladı.

Sadıksoy: Gevaş'ı ülkemizin gözbebeği yapacağız

Kentteki basın mensuplarıyla bir araya gelen Gevaş için düşüncelerini dile getiren Yeniden Refah Partisi Gevaş Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Sadıksoy, Gevaş için çok güzel projeler hayata geçirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Gevaş'ı hem kalkındıracakları hem de geliştireceklerini belirten Sadıksoy, ulaşım, altyapı, üst yapı, eğitim, sağlık gibi birçok alanda güzel hizmetler hayata geçireceklerini vurguladı.

Gevaş'ın birçok sorunla boğuştuğunu söyleyen Sadıksoy, kendi dönemlerinde Gevaş'ın hak ettiği değeri bulacağını ifade etti. Gevaş'ı her alanda hak ettiği yere getireceklerini belirten Sadıksoy, Gevaş'ı her anlamda kaldırmak istediklerini söyledi.

"GEVAŞ'I TURİZM MERKEZİ YAPACAĞIZ"

Gevaş'ın sorunlarını yakından takip ettiğini ve bu kapsamda güzel projeler hazırladıklarını vurgulayan Sadıksoy, "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için Yeniden Refah Partisi'nden Gevaş Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Gevaş'ın çok fazla sorunları, sıkıntıları var. Gevaş halkı her şeyin en iyisini hak ediyor. Erbakan hocamız döneminde hiçbir zaman desteğini partimizden esirgememiştir. Gevaş Milli Görüş'e her zaman değer verdi. Allah'ın izniyle biz Gevaşlı halkımızı Milli Görüş belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz. Gevaş'ta halkımız için çalışıp çabalayacağız. Halkımızın sorunlarını çözerek refah içinde yaşamalarını sağlayacağız. Gevaş için çok güzel projeler hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Gevaş'ı turizm merkezi yapacağız. İş, aş istihdam alanları oluşturacağız. Özellikle kadınları ve gençleri istihdam etmek için iş insanlarını ilçemize davet ederek yatırım yapmalarını isteyeceğiz. Gevaş'ta sosyal alanlar, yeşil alanlar, vatandaşların hoşça vakit geçirebilecekleri dinlenme alanları oluşturarak konaklama sektörünü gelişmesini teşvik edeceğiz. Gevaş bizim zamanımızda hem kalkınacak hem de gelişecek. Biz Gevaş'ta gerçek belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz. Herkese ve her kesime aynı mesafede duracağız. Tüm kesimlere hizmet edeceğiz. Gevaş'ı ülkemizin gözbebeği yapacağız. Ulaşım, altyapı, üst yapı, eğitim, sağlık gibi birçok alanda güzel hizmetler hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımıza her zaman kapımız açık olacak. Vatandaşlarımız istediği her anda bize ulaşabilecek" dedi.

"GEVAŞ BİZİM DÖNEMİMİZDE HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRECEK"

Gevaş'ın çok büyük sorunlarla boğuştuğunu belirten Sadıksoy, "Gevaş'ı ziyaret ettiğimde moloz yığınlarıyla karşılaştım. Altyapı, yol, çevre gibi sorunlarla boğuşuyor. Hâlbuki Gevaş ülkemizin en güzel ilçelerinden biridir. Gereken önem verilirse yurt içi ve yurt dışında çok sayıda turist ağırlayacak konumdadır. Biz hedeflerimize adım adım yürüyerek insanlarımızı refah belediyecilik ile buluşturacağız. Gevaş bizim dönemimizde hak ettiği değeri görecek. Dürüst, şeffafa bir şekilde çalışmalarımızı hayata geçireceğiz. Hesap verilebilir olacağız. Verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Gevaş'ta kazansak da kazanmasak da her zaman kalbimizin ayrı bir yerinde olacak. Allah'ta şahittir biz Gevaş'a hizmet etmek istiyoruz.  Çünkü Gevaş'ın çok güzel turistik alanları var. Gevaş turizmde cazibe merkezi olabilir. Biz bu güzellikleri ülkemize, Van'ımıza ve Gevaş'ımıza kazandırmak istiyoruz. Gevaş'ı her alanda hak ettiği yere getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim bu konuda hiçbir beklentimiz yoktur. Sadece Gevaş'ı kaldırmak istiyoruz. Gevaş için elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazırım. Gevaş'ın tescili yöresel ürünlerini ülkemizin dört bir yanına yayacağız. Gevaş'ı devasa projelerle buluşturarak sorunlarını bitireceğiz.  Biz Gevaş'ı güzel yerlere getireceğimize inandık. Allah rızası için yola çıktı. İnşallah Gevaş'ı yönetmek bize nasip olur" ifadelerini kullandı.

Sadıksoy daha sonra kendisine yöneltilen soruları tek tek cevapladı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2023, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER