Van Sağlık Fuarı yarın kapılarını açıyor

Van'da ilki geçtiğimiz yıl Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öncülüğünde organize edilen bu yıl ise İpekyolu Expo Fuar A.Ş. düzenlenen Van Sağlık ve Medikal Fuarı yarın ikinci kez kapılarını açıyor. 23-25 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan fuar kapsamında çalışmalar tamamlandı.

Van Sağlık Fuarı yarın kapılarını açıyor

İpekyolu Expo Fuar A.Ş. tarafından Van'da bu yıl ikincisi düzenlenecek olan 2. Van Sağlık ve Medikal Fuarı'nın yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Sağlık Bilimleri ve teknolojilerinde bölgedeki tek fuar olma özelliği taşıyan Van Sağlık ve Medikal Fuarı yarın Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde ikinci kez kapılarını açarken, 25 Kasım Cumartesi gününe kadar devam edecek. Fuarda, Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkeden gelecek alım heyetleri ağırlanacak.

Başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere, Ticaret Bakanlığı, TOBB, Van Valiliği, Van YYÜ, Van Büyükşehir Belediyesi, Van Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı, KOSGEB'in n destekleriyle düzenlenecek fuar, Türkiye, İran, Azerbaycan, Irak başta olmak üzere birçok ülkeden gelen akademisyenler ve sektörün önde gelen yatırımcıları, sektörle ilgili firmalar ve yeni pazar arayışında olan firmalar için B2B toplantıları eşliğinde Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde bir araya gelecek.

Organizasyon çerçevesinde Türkiye'nin önde gelen sağlık hizmeti sunucuları, sektörde öncü birçok marka ve kurum, özel ve kamu hastaneleri, diş klinikleri, diş depoları ve medikal firmalarının yer alacağı fuarımızda katılımcı kuruluşların üst düzey yetkilileri ile sağlık sektöründe önemli aktörlerin bir araya gelebileceği fuar olması bekleniyor.

Fuar kapsamında ayrıca katılımcı sağlık kuruluşları ile temas ve stant ziyareti imkânı bulurken, uluslararası alanda da ilgiyle takip edilen fuar, dünyanın birçok ülkesinden gelecek kuruluş temsilcilerinin yanı sıra Türkiye'nin birçok ilinden hastane yöneticilerinden oluşan çok sayıda sektör profesyoneli tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor.

İpekyolu Expo Fuar A.Ş. tarafından organize edilen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Van Sağlık ve Medikal Fuarı'nın tüm sağlık sektörüne öncülük etmesi hedefleniyor.

Sağlık bilimleri ve teknolojilerinde bölgedeki tek fuar ve kongre olma özelliğini taşıyan Van Sağlık ve Medikal Fuarı'nda İran, Irak ve Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkeden ve Türkiye'nin hemen hemen tüm bölgelerinden alım heyetleri, öğrenci ve akademisyenlerin katılması bekleniyor.

Yarın kapılarını açacak olan 25 Kasım Cumartesi gününe kadar Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 2. Van Sağlık ve Medikal Fuarı'nın yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Fuara katılmak isteyenler için, kentin belli noktalarında her saat başı ücretsiz servisler kaldırılacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2023, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER