Saadet ve Gelecek’ten, DEVA’ya ziyaret

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan ve Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabayık, DEVA Partisi Van İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Parti başkanları ve beraberindekiler Deva Partisi Van İl Başkanı Av. Erkan İrven tarafından karşılandı.

Saadet ve Gelecek’ten, DEVA’ya ziyaret

Geçtiğimiz aylarda yapılan görevlendirme ile DEVA Partisi Van İl Başkanı olarak görevlendirilen Av. Erkan İrven’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan ve Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabayık, beraberindeki heyetle birlikte DEVA Partisi Van İl Başkanı Av. Erkan İrven’i ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Van İl Başkanı Av. Erkan İrven, “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan tarafından atamamız yapıldıktan sonra kentteki çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Bu kapsamda partimize hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan ve Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabayık’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ziyarette Van’ın sorunlarını konuştuk. Yerel seçimler hakkında görüş alışverişi yaptık. Tekrar kalabalık heyetleriyle birlikte bizi ziyaret ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2023, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER