Sinan Kurumuş Vanspor'a imzayı attı

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ikinci devre transfer çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren Vanspor, Ömer Şişmanoğlu transferinden son anda vaz geçerek son olarak Çorum FK'da forma giyen forvet oyuncusu Sinan Kurumuş ile sözleşme imzaladı.

Sinan Kurumuş Vanspor'a imzayı attı

Ligin ikinci devresine galibiyetle başlayan Vanspor, bir yandan da eksik bölgelerine takviyeler yapmaya devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda, son olarak Çorum FK'da forma giyen forvet oyuncusu Sinan Kurumuş'u kadrosuna kattı.

Arnavutköy Belediyespor'dan Cantuğ Temel, Metincan Cici, Bodrum FK'dan Muhammed Gönülaçar ve Altınordu'dan Emre Oymak'ı kadrosuna katan Van temsilcisi, son olarak Çorum FK forma giyen golcü oyuncu Sinan Kurumuş'u kadrosuna kattı.

Van temsilcisi daha önce anlaşma sağladığı ve son ana kadar beklettiği Ömer Şişmanoğlu transferinden vazgeçerek, Sinan Kurumuş'la resmi sözleşme imzaladı.

SİNAN KURUMUŞ KİMDİR?

1994 yılında Bursa'da dünyaya gelen ve İngölspor altyapısında futbola başlayan Sinan Kurumuş, daha sonra Fenerbahçe altyapısına geçiş yaptı.

Buradan da MKE Ankaragücü alt yapısına geçiş yapan Sinan Kurumuş, profesyonel futbol hayatına MKE Ankaragücü'nde başladı. Daha sonra Beşiktaş, Boluspor, Kahramanmaraş, Büyükçekmece Tepecikspor, Bayrampaşa, Pendikspor, Kırklarelispor, Hatayspor, Manisa FK, Çorum FK, Tarsus İdmanyurdu, Şanlıurfaspor, Sakaryaspor ve son olarak yine Çorum FK formalarını terletti.

Ligin ilk devresinde Çorum FK formasıyla 3 resmi maçta sonradan oyuna giren Sinan Kurumuş, 19 dakika sahada kalırken, gol ve asist katkısında bulunamadı.

Kariyerinde 319 resmi maçta görev alan Sinan Kurumuş, 132 gol akarken, 12 asist katkısında bulundu. Bu periyotta 22 bin 559 dakika sahada kalan Sinan Kurumuş, 35 sarı, 1 kırmızı kart gördü.

Sinan Kurumuş, Çorum FK'da 45, Manisa FK'da 19, Hatayspor'da 15, Tepecikspor'da 14, Pendikspor'da 2, Bayrampaşa'da 8, Ankaragücü'nde 3, Kırklarelispor'da 9, Şanlıurfaspor'da 10, Tarsus İdman Yurdu'nda 6, Kahramanmaraşspor'da ise 1 kez fileleri havalandırdı.

Öte yandan golcü oyuncu bu periyotta Çorum FK'da 8, Manisa FK'da 1, Hatayspor'da 2, Ankaragücü'nde ise 1 asist katkısında bulundu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2024, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER