Emrah Tacir, Serik Belediyespor'da…

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor ile yollarını ayıran Emrah Tacir, Van temsilcisinin grubundaki Serik Belediyespor ile anlaştı.

Emrah Tacir, Serik Belediyespor'da…

Vanspor sözleşmesi sona eren ve sözleşmesi feshedilen futbolcular başka takımlara transfer olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Vanspor'dan ayrılan Uğur Can 1461 Trabzon FK'yla, Haydar Yılmaz Kaşıyaka Spor Kulübü'yle, Uğur Adem Gezer Amed Spor Kulübü'yle, Sabit Hakan Yılmaz Karaköprü Belediyespor ile, Erkul Küçük Arnavutköy Belediyespor ile, son olarak Emrah Tacir ise Serik Belediyespor sözleşme imzaladı.

Yeni sezon öncesi ilk olarak Teknik Direktör Mustafa Sarıgül'le anlaşan Vanspor, iç transferde ise Hasan Bilal, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki, Onurcan Güler, Oğuzhan Eskiköy, Yusuf Şengüler ve Şerif Doğan ile yola devam kararı almıştı.

Dış transferde ise eski futbolcusu Medeni Bingöl, Yeni Malatyaspor'dan Burak Kavlak, Karacabey Belediyespor'dan Bekir Can Kara, Amedspor'dan Kerem Çağatay, Armoni Alanya Kestel Spor'dan Ahmet Ülük, Erokspor'dan Bekir Demircan, Etimesgut Belediyespor'dan Abdulcebrail Akbulut, İstanbulspor'dan Erdem Seçgin, Serik Belediyespor'dan Harun Kavaklıdere, Şanlıurfaspor'dan Alpay Koçaklı, Karacabey Belediyespor'dan Ahmet Eren, Nazilli Belediyespor Bertuğ Bayar'ı kadrosuna katan Vanspor, son olarak Gençlerbirliği Spor Kulübü forması giyen kaleci Nurullah Aslan'ı da renklerine bağladı.

Geçtiğimiz sezon Vanspor forması giyen Emrah Tacir, önümüzdeki sezon Vanspor'un grubundaki takımlarından Serik Belediyespor formasını terletecek.

Geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla 32 resmi maça çıkan Emrah Tacir, 4 gol, 6 asist katkısında bulundu. 2 bin 493 dakika sahada kalan Emrah Tacir, bu periyotta 6 sarı kart gördü.

Transferle ilgili açıklamalarda bulunan kulüp, "En son Vanspor'da oynayan başarılı kanat oyuncusu Emrah Tacir hoş geldin" ifadelerine yer verdi.

EMRAH TACİR KİMDİR?

1992 yılında Van'da dünyaya gelen ve Belediye Van Altyapısında futbola başlayan Emrah Tacir, daha sonra Belediye Vanspor ve Van Büyükşehir Belediyespor takımlarında forma giydi.

Akabinde İstanbulspor'a transfer olan ve Vanspor'a kiralık olarak geri dönen Emrah Tacir, bir sezon burada forma giydikten sonra Eyükspor'a transfer oldu.

Burada da bir sezon forma giyen Emrah, daha sonra yeniden Van'ın yolunu tuttu. İki sezon Vanspor forması giyen Emrah Tacir, bir sonraki sezon Ağrı 1970 Spor'a transfer oldu.

Daha sonra tekrar Vanspor'a dönen Emrah Tacir, gelecek sezon ise Serik Belediyespor formasını giyecek.

Kariyerinde 342 resim maça çıkan Emrah Tacir, bu periyotta 31 gol, 15 asist katkısında bulundu. 23 bin 677 dakika sahada kalan Emrah Tacir, 68 sarı kart, 5 kırmızı kart gördü.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2023, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER