Vanspor, Iğdırspor'la dostluk maçı yapacak

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor, lig çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürürken, Van temsilcisine isim sponsoru olan Cantürk Alagöz'ün takımı Iğdır Spor Kulübü ile dostluk maçı yapacak.

Vanspor, Iğdırspor'la dostluk maçı yapacak

Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde lige sıkı bir şekilde hazırlanan Kırmızı- Siyahlı takım, 19 Ağustos'ta Iğdır Spor Kulübü ile dostluk maçında karşı karşıya gelecek.

Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, bir yandan da lige sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Teknik Direktör Mustafa Sarıgül yönetiminde lige hazırlanan Vanspor'da çalışmalar devam ediyor.

Kırmızı- Siyahlı takım bu kapsamda 19 Ağustos Cumartesi günü 16.00'da Iğdır Şehir Stadyumu'nda Iğdır Spor Kulübü ile dostluk maçında karşı karşıya gelecek.

2023-2024 futbol sezonunda şampiyonluk hedefleyen ve güçlü rakiplerle mücadele edecek olan Van temsilcisi, bu kapsamda kamp çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Sezon öncesi transfer çalışmalarında büyük yol kat eden ve önemli futbolcuları kadrosuna kadar Vanspor, Teknik Direktör Mustafa Sarıgül yönetiminde güç depoluyor.

Yeni transferlerin de takıma katılmasıyla çalışmalarını Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde sürdüren Van temsilcisi, Temmuz ayında ise Erzurum'da ikinci dönem kamp çalışmalarına devam edecek.

7 Temmuz'a kadar Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde çalışmalarını günlük çift idmanla yürütecek olan Vanspor'un, daha sonra Erzurum'da ikinci kamp dönemine başlayacak. Burada 4-5 hazırlık maçı yapacak olan Vanspor, lige iyi başlamak istiyor.

Bu kapsamda bir dostluk maçı da kendisine isim sponsoru olan Cantürk Alagöz'ün takımı Iğdır Spor Kulübü ile yapacak olan Vanspor'da çalışmalar devam ediyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2023, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER