Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Van'da…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Van'a gelecek. 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri kapsamında yarın Van'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, kentte önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Van'da…

Mahalli İdareler Seçimlerine 3 haftadan az bir süre kalırken, belediye başkan adayları çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Parti liderleri ise şehirleri ziyaret ederek, vatandaşlarla  buluşuyor.

Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Gerçek Belediyecilik' sloganıyla yarın Vanlılarla buluşacak. Beşyol Meydanı'nda saat 13.00'te yapılacak olan mitinge Vanlıların yoğun ilgi göstermesi beklenirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önemli müjdeler vermesi bekleniyor.

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında tüm partilerde çalışmalar hız kazandı. Liderlerin illerdeki mitingleri hız kazanırken, belediye başkan adayları ise il genelinde çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Söz konusu çalışmalar kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Van'da olacak. Saat 13.00'te Beşyol Meydanı'nda düzenlenecek olan mitingde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vanlılara hitap edecek.

Daha önce birçok ilde miting düzenleyen ve halka hitap ederek, önemli müjdeler veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın ise Vanlılarla buluşacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Van'da düzenleyeceği miting öncesi AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından çalışmalar yoğunlaştırılırken, mitinge yoğun bir katılımın olması bekleniyor.

Seçime sayılı günler kalırken, çalışmalarına hız veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu süreçte birçok ili ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelecek.

BÜYÜKŞEHİR İÇİN 22 ADAY YARIŞACAK

Öte yandan Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 20 erkek, 2 kadın aday yarışacak. Listede AK Parti'den Abdulahat Arvas, DEM Parti'den Abdullah Zeydan, CHP'den Şükrü Şahar, Saadet Partisi'nden Özay İlhan, Yeniden Refah Partisi'nden Abdullah Sadıksoy, İyi Parti'den Abdullah Akbaş da yer alıyor.

Buna göre, Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 21'i siyasi parti, 1'i bağımsız olmak üzere, 20 erkek, 2 kadın aday mücadele edecek.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Abdulahat Arvas, İyi Parti'den Abdullah Akbaş, Memleket Partisi'nden Ali Ertuğrul Aybey, Demokrat Sol Parti'den Tuğçe Tekçe Ermiş, Yeniden Refah Partisi'nden Abdullah Sadıksoy, Hakların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nden Abdullah Zeydan, Türkiye Komünist Partisi'nden Onur Yılmaz, Zafer Partisi'nden Mehmet Emin Özbey, Halkın Kurtuluş Partisi'nden Sait Kıran, Türkiye Komünist Hareketi Partisi'nden Mehmet Altıntaş, Bağımsız Türkiye Partisi'nden Zeynep Selim Keleş, Yeni Türkiye Partisi'nden Mihraç Deger, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Şükrü Şahar, Hür Dava Partisi'nden Mehmet Mehdi Oğuz, Hak ve Özgürlük Partisi'nden Abdulmenaf Kıran, Demokrat Parti'den Hasan Kedali, Millet Partisi'nden Rafet Kaya, Milli Yol Partisi'nden Sinan Bilgili, Demokrasi ve Atalım Partisi'nden Erkan İrven, Saadet Partisi'nden Özay İlhan, Vatan Partisi'nden Mehmet Emin Arı, Bağımsız olarak İdris Ahi listede yer aldı.

İLÇELERDE KAÇ PARTİ YARIŞACAK?

Öte yandan Van'ın Bahçesaray ilçesinde 9 parti, 1'i bağımsız toplan 10 aday, Başkale'de 8 parti, 1 bağımsız 9 aday, Çaldıran'da 7 aday, Çatak'ta 10 aday, Edremit'te 12 parti, 1'i bağımsız 13 aday, Erciş'te 10 parti, 2'si bağımsız 12 aday, Gevaş'ta 8 aday, Gürpınar'da 9 aday, İpekyolu'nda 16 parti, 1'i bağımsız 17 aday, Muradiye'de 7 aday, Özalp'ta 10 aday, Saray'da 9 aday, Tuşba'da ise 14'ü parti, 1'i bağımsız toplamda 15 aday yarışacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER