DEVA Partisi adaylarından Erciş’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven, beraberindeki ilçe belediye başkan adayları ve parti temsilcileriyle birlikte Van’ın Erciş ilçesini ziyaret etti. Başkan Adayı İrven, baba ocağı Erciş’te büyük ilgiyle karşılandı.

DEVA Partisi adaylarından Erciş’e ziyaret

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Demokrasi ve Atılım Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven ve ilçe belediye başkan adayları, çeşitli ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Erciş ilçesini ziyaret eden başkan adayları, vatandaşlarla bir araya gelerek, yerel seçimler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Seçim çalışmaları kapsamında, Van merkez ve ilçelerde ziyaretler gerçekleştiren adaylar, esnafların sorun ve taleplerini yerinde dinliyor. Vatandaşları sık sık ziyaret eden ve gönüllerine dokunan adaylar, projelerini ve çalışmaları anlatmaya devam ediyor.

Demokrasi ve Atılım Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven, ilçe belediye başkan adayları ve parti temsilcileriyle birlikte, Erciş ilçesine çıkarma yaptı. Gün boyunca Erciş ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren ve vatandaşlarla bir araya gelen belediye başkan adayları, ilçede yoğun ilgiyle karşılandı.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde adaylar projeleri hakkında bilgiler vererek, vatandaşlardan 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler kapsamında destek talep etti.

Erciş’te vatandaşların büyük teveccühü ile karşılaşan adaylar, projelerini anlatarak yapacakları yatırımlar hakkında bilgiler verdiler.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER