Bozkurt: Kötü oynarken de kazanmasını bildik

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü sahasında konuk ettiği ve 1-0 geriye düştüğü maçta Altınordu'yu 2-1 mağlup ederek, önemli 3 puanı daha hanesine yazdırmıştı. Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Ümit Bozkurt, kötü oynamalarına rağmen kazanmasını bildiklerini söyledi.

Bozkurt: Kötü oynarken de kazanmasını bildik

2-1'lik Altınordu galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Ümit Bozkurt, Vanspor'un bir üst ligi hak ettiğini belirterek, çok değerli 3 puan aldıklarını söyledi. Bozkurt, Altınordu karşısında istedikleri reaksiyonu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, takımlarındaki enerji düşüklüğünün maç boyunca devam ettiğini ifade etti.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Nazilli Belediyespor'u 1-0 mağlup eden Vanspor, Pazar günü sahasında konuk ettiği ve zorlandığı maçta Altınordu'yu da 2-1 mağlup etmesini bildi.

2-1'lik Yeni Altınordu maçı galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulunan Vanspor Teknik Direktörü Ümit Bozkurt, Vanspor'u bir üst lige çıkarmak için ellerinden gelen bütün gayreti sarf ettiklerini vurguladı.

"TEK AMACIMIZ VANSPOR'U BİR ÜST LİGE ÇIKARMAK"

Altınordu karşısındaki oyundan ders alacaklarını belirten Bozkurt, "Futbolcu kardeşlerimiz bu maçı kazanmak için ellerinden gelen bütün çabayı sarf etti. Bazen maçı fazla kazanmak isteyince enerji düşüklüğü olabiliyor. Taraftarlarımızın, şehrin beklentilerini bildikleri için bu maça yüksek konsantrasyonla hazırlandıklarını gördüm. Takımımızdaki enerji düşüklüğü maalesef maçın başından sonuna kadar devam etti. Ama maçın ikinci yarısında bir reaksiyon gösterildi. Bu reaksiyonla bir gol bulundu. Bu maçta istediğimiz enerjiyi yukarıya taşıyamamamıza rağmen, sonradan oyuna giren oyuncularımızın katkısıyla maçı kazanmasını bildik. Bu yolda bu tür maçlar bazen olabilir. Bu skorun keyfini çıkaracağız. Bu oyunumuzdan da kesinlikle ders alacağız. Altınordu karşısındaki oyun bizim için iyi bir oyun değildi. Bundan sonraki maçlarda takımımız böyle bir oyun oynayacağını da düşünmüyorum. Kötü oynarken de kazanmasını bildik. Bu maçta bizi yalnız bırakmayan bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Tek amacımız var o da Vanspor'u bir üst lige çıkarmak. Bunun için mücadelemizi sürdürüyoruz. Sonuna kadar bu gayretle, bu niyetle devam edeceğiz" dedi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2024, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER