Gönül Dostları, bayramda çocukları unutmadı

Van'da kurulduğu günden bu yana, fakir ve yoksulların yardımına koşan, yetim ve öksüz çocukların umudu olan Van Gönül Dostları Derneği, kent genelinde gönüllere dokunmaya devam ediyor. Ramazan Ayı'nda yüzlerce aileye gıda kolisi dağıtan Van Gönül Dostları Derneği, Ramazan Bayramı'nda ise yüzlerce çocuğu giydirdi.

Gönül Dostları, bayramda çocukları unutmadı

Ramazan Ayı'nda başlattığı yardım seferberliği ile binlerce aileye gıda kolisi ulaştıran Van Gönül Dostları Derneği, bayramda ise yüzlerce çocuğu güldürdü. Ramazan ayında iş insanları tarafından kendilerine ulaştırılan gıda kolilerini tespit ettikleri fakir ve yoksul ailelere ulaştıran Van Gönül Dostları Derneği, bayramda ise yüzlerce çocuğu giydirerek sevindirdi.

Özellikle kırsal kesimlerdeki öğrencilere sık sık kırtasiye, giyim, ayakkabı desteğinde bulunan Van Gönül Dostları Derneği, Ramazan ayında ve bayramda ise fakir ve yoksullara destekte bulundu.

"YÜZLERCE ÇOCUĞUMUZU GİYDİREREK ÇİFTE BAYRAM YAŞATMANIN MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ"

Konuyla alakalı gazetemize açıklamalarda bulunan Van Gönül Dostları Derneği Koordinatörü Gülcan Çomak, "Gönül birliği şiarı ile çıkmış olduğumuz hayır yolculuğunda yıllardır binlerce gönüle dokunmamızda bizlere inanıp, güvenen, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm gönül dostlarına sevindirdikleri tüm çocuklarımız adına şahsım ve derneğimizin bileşenleri adına sonsuz teşekkür ediyorum. Ramazan ayında kıymetli iş insanlarımız tarafından bize ulaştırılan yardım kolilerini tespit ettiğimiz binlerce aileye ulaştırmanın sevincini yaşarken, bayramda ise yüzlerce çocuğumuzu giydirerek çifte bayram yaşatmanın mutluluğu içerisindeyiz. Yardım seferberliğimiz devam ediyor. Bu kapsamda bize her anlamda destek sunan iş adamlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Daha önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım elini uzatmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2024, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER