Vali Balcı: Vanspor’u yalnız bırakmayacağız

Van Valisi Ozan Balcı, TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor’u ziyaret etti. Vanspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri’nde bir araya gelen Van Valisi Ozan Balcı, Vanspor’u maddi ve manevi anlamda hiç yalnız bırakmadıklarını belirterek, bundan sonraki süreçte de yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

Vali Balcı: Vanspor’u yalnız bırakmayacağız

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü sahasında konuk ettiği ve 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 2-1 mağlup ederek, önemli 3 puanı daha hanesine yazdırmıştı.

Altınordu galibiyeti sonrası Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri’nde Vanspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Van Valisi Ozan Balcı, sonuna kadar Vanspor’u desteklediklerini ifade etti.

Vanlıları da Vanspor’u desteklemeye davet eden Van Valisi Ozan Balcı, hep birlikte şampiyonluk kupasını kaldıracaklarına inandığını vurguladı.

“VANSPOR’UMUZ BİRİNCİ LİGE, ORADAN DA SÜPER LİGE ÇIKACAK”

Verdikleri mücadeleden dolayı futbolcuları ve teknik heyeti kutlayarak konuşmasına başlayan Van Valisi Ozan Balcı, “Sporu seven bir Vali olarak Vanspor’un başarısından büyük mutluluk duyuyorum. Vanspor’u maddi ve manevi anlamda hiç yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Çünkü futbolcularımız, Van’ı çok güzel temsil ediyorlar. Canla başla mücadele veren şampiyonluğa kenetlenmiş bir takım var. Hepsini tebrik ediyorum. İnşallah hep birlikte şampiyonluk kupasını kaldıracağız. Vanspor’umuz birinci lige, oradan da süper lige çıkacak. Buna yürekten inanıyorum. Sonuna kadar Vanspor’u destekliyorum. Vanlıları da Vanspor’u desteklemeye davet ediyorum” dedi.

Vali Balcı, hayata geçirilen Spor Van Projesi ile spor alt yapısına çok büyük yatırım yapıldığını belirterek, bu yatırımların geleceğe, çocuklara ve gençliğe yapılan yatırımlar olduğunu söyledi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2024, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER