Başkan Adayı Ertuş, destek istiyor

AK Parti Başkale Belediye Başkan Adayı Lokman Ertuş, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. İlçede sıkmadık el bırakmayan ve vatandaşları sık sık ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Ertuş, 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında destek istiyor.

Başkan Adayı Ertuş, destek istiyor

Başkaleliler de değişimden yana tavır sergilerken, belediye başkan adaylığı kesinleştikten sonra ilçede çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Başkale Belediye Başkan Adayı Lokman Ertuş, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimde iyi bir sonuç almak için gece gündüz çalışıyor.

Şerefhan Aşireti Lideri İskender Ertuş'un oğlu Lokman Ertuş, babasının da tecrübesinden faydalanarak, ilçede önemli hizmetlere imza atmak istiyor. Başkale ilçesi için önemli projeler hazırlayan Ertuş’un, seçildikten sonra hayata geçireceği projelerle ilçenin hak ettiği noktaya gelmesi bekleniyor.

Başta doğalgaz olmak üzere modern bir yaşanabilir bir Başkale, sınır kapısının açılması gibi iddialı bir seçim kampanyası yürüten Ertuş, vatandaşlar tarafından da ilgi görüyor.

Terör olayları ve korku ikliminin olmadığı bir yaşam arzu eden Başkalelerin, bu seçimde değişimden yana oy kullanması beklenirken, Başkale ilçesi Gelincik Sınır Kapısı’nın açılması ile dünyaya açılmak istiyor.

Dur durak bilmeden seçim ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkan adayı Lokman Ertuş, Başkale ilçesi için hayallerinin olduğunu ve bu hayallerinin gerçeğe dönüşmesi için de Başkale halkının desteğini beklediğini dile getirdi.

Ertuş, “Başkale coğrafi yapısı ile bir doğa harikası. Bu ilçenin yerli ve yabancı turizme açılmasını arzu ediyoruz. İlçemizde dünyaca ünlü tarihi yapılar ve kraterler mevcut. Hayvancılığa elverişli bu ilçemiz. Geçmişte yaşanan olumsuz şartlardan dolayı hayvancılık bitme noktasına geldi. İnşallah bu seçimlerde devrim sayılacak sayıda oy alacağız. Yıllardır bilinçsiz adaylar burayı arpalık gibi kullanmışlar. 31 Mart seçimlerinde Başkale’de farklı bir güneş doğacaktır. Allah bizleri halkımıza karşı mahcup etmesin” dedi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2024, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER