DEVA adayları, çalışmalarını sürdürüyor

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven, beraberindeki İpekyolu Belediye Başkan Adayı Cahit Kundakçı, Tuşba Belediye Başkan Adayı Mustafa Erad, Edremit Belediye Başkan Adayı Afet Kuşman Özkaçmaz ve beraberindeki heyetlerle birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor.

DEVA adayları, çalışmalarını sürdürüyor

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven ve ilçe belediye başkan adaşları, bu kapsamda çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor.

Seçim çalışmaları kapsamında, İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerinde ziyaretler gerçekleştiren adaylar, esnafların sorun ve taleplerini yerinde dinliyor. Vatandaşları sık sık ziyaret eden ve gönüllerine dokunan adaylar, projelerini ve çalışmalarını da anlatmayı ihmal etmiyor.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven, beraberindeki İpekyolu Belediye Başkan Adayı Cahit Kundakçı, Tuşba Belediye Başkan Adayı Mustafa Erad, Edremit Belediye Başkan Adayı Afet Kuşman Özkaçmaz ve beraberindeki heyetler, bu kapsamda Meyve ve Sebze Hali, Edremit Gıda Toptancılar Sitesi, Emin Paşa Mahallesi Muhtarı Mesut Irmak ve vatandaşları ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde adaylar projeleri hakkında bilgiler vererek, vatandaşlardan 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler kapsamında destek talep etti.

Yapılan ziyaretlerde vatandaşlar ise, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a duyduğu teveccühü dile getirdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2024, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER