İlhan'dan Van TSO adaylarına ziyaret…

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın başkan adaylarının seçim bürolarını ziyaret etti.

İlhan'dan Van TSO adaylarına ziyaret…

   İlk önce eski başkanlardan ve mevcut başkan adayı Zahir Kandaşoğlu'nu ziyaret eden İlhan, kendisini tebrik etti.

   Bunun bir hizmet yarışı olduğunu ve aynı zamanda fedakârlık gerektiğini belirten İlhan, seçimlerin Van için hayırlı olmasını ve iyi neticenin olması temennisinde bulundu.

   Kandaşoğlu ticaret ve sanayi odası başkanlığı yaptığı dönemde Van için büyük hizmetler yaptığını mevcut binanın kendi döneminde yağıldığını İstanbul’dan develerle Van'a gelerek, Van'ın ulusal ve uluslararası basında gündem olduğunu ve bu sayede fuarların tanıtımının yapıldığını ve daha birçok hizmeti olduğunu anlattı.

   Akabinde diğer Van TSO Başkanı ve aynı zamanda yeni aday Necdet Takva'yı ziyaret eden Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Necdet Takva'yı da 5 yıldır başkanlık görevini yürütmesinden ve yeniden aday olmasından dolayı tebrik etti ve seçimlerin Van için hayırlı olmasını diledi.

   Necdet Takva da görevi boyunca Van'a hizmet etmek için ekibiyle birlikte elinden geleni yaptığını söyledi.

   Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan her iki adaya da başarı dileyerek Van’ın sorunları ve çözüm önerileri kitapçıklarını takdim etti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER