Sağlık çalışanlarına promosyon ödemesi...

Van İl Sağlık Müdürlüğünde kadrolu ve 696 KHK İşçi çalışanları ile bağlı sağlık tesislerinde 696 KHK sürekli işçi kadrolarına geçen personeller için yapılan promosyon ihalesi 03.10.2018 tarihinde sözleşme imzalandı.

Sağlık çalışanlarına promosyon ödemesi...

Yapılan sözleşmede 4340 çalışan için promosyon ödenmişti; fakat pandemi nedeni ile Sağlık Bakanlığınca İl Sağlık Müdürlüğüne atanan kadrolu personeller ile sürekli işçiler için İl Sağlık Müdürlüğü girişimleri ile yeni atanan personellere promosyon ödemesi sağlandı.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, sağlık tesislerinde çalışan 4340 kişi personelimiz için 03.10.2018 tarihinde sözleşme imzalamıştık buna binaen promosyon ödemesi için sağlık müdürlüğümüze yeni atanan kadrolu ve sürekli işçi kadrosunda görev yapan 281 personellimizde sisteme dahil edilerek Akbank tarafından mutabakat yaptık.

Doç. Dr. Sünnetçioğlu “sağlık çalışanlarımız için en iyisini yapmaya çalışmaktayız, hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Akbank ipekyolu Van Şube yetkilisi Gülçin Karay, lakin, ülkemizde Covid-19 pandemi salgını nedeniyle; sağlık çalışanlarının, salgın ile mücadelede göstermiş oldukları çaba ve azimli çalışmaları nedeniyle, bizlerde Akbank olarak her zaman sağlık çalışanların yanında olmak moral vermek adına yeni atanması yapılan personellerin kalan aylar baz alınarak promosyon ödemesi yapacağımız konusunda her zaman sağlık çalışanlarının yanında olacağımızı belirtmek istedik dedi.

İl Sağlık Müdürü adına Destek Hizmetleri Başkanı Fatih Altun,  sözleşme yazısını Akbank yetkilisi Gülçin Karay, tarafından teslim aldı. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER