Tuşba Belediyesi, yeni sanayinin yollarında çalışmalarını sürdürüyor

Tuşba Belediyesi, yeni kurulacak olan S.S. Tuşba Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin ulaşımını sağlayacak olan bağlantı yollarının dolgu ve stabilize çalışmalarını tamamladı.

 Tuşba Belediyesi, yeni sanayinin yollarında çalışmalarını sürdürüyor

       Her zaman ilçenin ekonomi ve istihdamına katkıda bulunan üretici ve sanayicisine destek olan Tuşba Belediyesi, yeni kurulacak olan S.S. Tuşba Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin de ulaşımını sağlayacak olan bağlantı yollarının dolgu ve stabilizesini yaptı.

Tuşba’nın bir sanayi kenti olduğunu dile getiren Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman,  her zaman üretim yapan istihdam ve ekonomiye katkı sağlayan esnaf ve sanatkârın yanında olduklarını söyledi.

  Sanayi esnafına yardımcı olmak amacıyla tüm ekiplerin seferber edildiğinin altını çizen Başkan Akman, “S.S. Tuşba Sanayi Sitesi Kooperatifimiz, yeni kurulacak ve yaklaşık 400 işyerinin bulunduğu bir sitedir. İlçenin kalkınmasına ve istihdamına büyük katkı sağlayacak. Belediye olarak biz de yolların dolgu ve stabilizesinin yapılmasına destek olduk. Teknik ekibimize gerekli talimatları verdik. Ekiplerimiz hemen yolun dolgu stabilize çalışmalarını tamamlayarak site esnafımızın hizmetine sundular” ifadelerini kullandı.

 

   AKMAN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR…

    Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ve ekibine sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür eden S.S. Tuşba Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mashar Sarıkaya ise Topaktaş Mahallesi'nde yeni kurulan S.S. Tuşba Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin projesinin uygulamaya hazır olduğunu belirtti. Bu süreçte Van-Erciş Karayolu’na bağlantı yolların yapılması gerektiğini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Sarıkaya, “İhtiyacımız olan bağlantı yolların dolgu ve stabilize çalışmalarının yapılması için Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman ile irtibata geçerek sıkıntılarımızı dile getirdik. Kendisi çok duyarlı davranarak hemen ekiplerini bölgeye yönlendirdi ve kısa bir sürede dolgusu ve stabilize çalışmalarını tamamladılar” şeklinde konuştu.

Yapılan bu güzel çalışmadan dolayı Site Yönetim Kurulu Üyeleri ve 400 esnafın adına Başkan Akman ve ekibine şükranlarını sunduğunu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Sarıkaya, “Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman’a bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum” diye belirtti.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

                

 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29