Van'daki işyerlerine bir yenisi daha eklendi

Son yıllarda birbirinden modern ve önemli markaların yer aldığı iş yerlerinin açıldığı Van'da, 'Modacı' adıyla yeni bir işyeri daha hizmete açıldı.

Van'daki işyerlerine bir yenisi daha eklendi

   Van'da modaya yeni bir soluk katıldı. Şehrivan Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yunus Emre Aykaç ve giyim sektörü temsilcisi Hakan Bezgin tarafından açılan Modacı Giyimin bir de İranlı ortağı bulunuyor.
   Cumhuriyet Caddesi Van AVM yanında açılışı yapılan Modacı Giyimin açılışında konuşan Ak Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, yapılan her açılışın kendilerini sevindirdiğini söyledi.
    Atalay şu ifadelere yer verdi: "Yapılan her açılış bir sevinç, ilimize bir katkı, bir ticaret ve bir istihdam alanıdır. Bu yüzden böyle bir açılış olduğu zaman bizler çok memnunun oluyoruz. Basın mensubu arkadaşlarımızın bugün ortaklarıyla güzel bir giyim mağazası olan Modacı'nın alışındayız. Hep beraber bu güzel işyerini açıyoruz."
    Giyimin Türkiye-İran işbirliğinde açıldığına dikkat çeken Atalay, "İran ortaklı bir işyeri açılıyor. Bu da önemlidir. Kendilerine hayırlı işler diliyoruz. İşleri bereketli ve kazançları bol olsun. İlimize böyle güzel bir işyeri kazandırdıkları içinde teşekkür ederiz. Ben kendileri adına da katılımcılara katılım sağladıkları için teşekkür ederim. Van'ın önemli isimleri bugün burada, onlarda burada oldukları için mutludurlar. Ben yeniden teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun." Şeklinde konuştu.
Atalay ve beraberindekiler kurdele kesiminin ardından Modacı Giyimin bir süre içini gezerek alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. İşyeri ortakları ile bir süre fikir alışverişinde bulunan katılımcılar ardından buradan ayrıldı.
   Açılışa; Van Valisi Murat Zorluoğlu, AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay ve Burhan Kayatürk, Başbakana Başdanışmanı Adnan İnanç, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, İpekyolu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Fırat, Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, TÜMSİAD Van Şube Başkanı Süleyman Güler, kurum kuruluş amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda işadamı ile vatandaşlar katıldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2018, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER