Vali Zorluoğlu: Toplumumuzda yaşlıya saygı sürüyor

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, hizmet götürdüğü yaşlı vatandaşları, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla, Van Valiliğinde Vali Murat Zorluoğlu ile buluşturdu. Vali Zorluoğlu, toplumumuzda yaşlılara yönelik saygının devam ettiğini belirtti.

Vali Zorluoğlu: Toplumumuzda yaşlıya saygı sürüyor

   Kendisini makamında ziyaret eden yaşlılarımıza nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Zorluoğlu, bu anlamlı günde bir arada olmaktan dolayı da büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

   Ziyarette yer alan yaşlılarımızla tek tek tanıştıktan sonra dile getirilen sorun ve sıkıntıları dinleyen Vali Zorluoğlu, ülkemizin yaşlılara hürmet konusunda pek çok ülkeden, özellikle Avrupa ülkelerinden çok daha iyi durumda olduğunu belirterek, “Avrupa’da anneler babalar çocuklarına hasret kalıyorlar. Avrupa ile kıyasladığımızda Allah’a çok şükür bizim toplumumuzda anneye, babaya ve onların anne babalarına da sevgi saygı halen devam ediyor” dedi.

   Yakından ilgilendiği yaşlı misafirleriyle bir süre sohbet eden Vali Murat Zorluoğlu, ziyaret sonunda günün anısına hediye takdim ettiği konuklarını sağlık ve mutluluk dilekleriyle uğurladı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2018, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER