Şabu Ailesi, taziyeleri kabul ediyor

Van'da uzun yıllardır siyaset arenasında bulunan ve Ak Parti'nin önceki Tuşba İlçe Başkanı olan Nayif Şabu, geçtiğimiz gün eşini kaybetti. Merhumenin ölümünden dolayı yasta olan Şabu Ailesi ise taziyeleri kabul ediyor.

Şabu Ailesi, taziyeleri kabul ediyor

          Önceki gün eşini kaybeden Eski Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, İskele Mahallesi Kınalı Camii Taziye Evi'nde taziyeleri kabul ediyor.

 


        Van'da uzun yıllardır Milli Selamet Partisi, Refah Partisi, Ak Parti siyaseti içinde yer alan, en son Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığı görevini yürüten Nayif Şabu, Genel Merkezin yenilenme politikası açıklamaları üzerine yaklaşık 7 ay önce istifa etmişti.
Nayif Şabu'nun ilk eşinin yaklaşık 6 yıl önce hayatını kaybettiği, ikinci eşi Süheyla Şaub'nun da önceki gün hayatını kaybetmesi üzerine toprağa verildikten sonra, İskele Mahallesi Kınalı Camii Taziye Evi'nde taziyeleri kabul edildi. Merhumenin bir süredir hasta olduğu ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

 


               Taziyeye; kentin protokolünün yanı sıra,  siyaset, spor, kültür-sanat camiası başta olmak üzere, STK temsilcileri ve Şabu'nun yakınları katıldı. Acısını paylaşanlara teşekkür eden Nayif Şabu, "Ölüm herkesi bulacaktır. Eşimin ölümü elbette ki bizleri üzmüştür. Üzüntümüzü, acımızı paylaşanlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2018, 18:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER