Gürpınar'da, siyasi parti temsilcileri bir arada

Gürpınar’da, 24 Haziran seçimleri öncesi siyasi parti temsilcileriyle “Seçim Güvenliği” toplantısı yapıldı.

Gürpınar'da, siyasi parti temsilcileri bir arada

   Gürpınar Hükümet Konağı Toplantı Salonu’nda Gürpınar Kaymakamı öncülüğünde yapılan toplantıya siyasi parti temsilcileri, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği katıldı.

   Kaymakam Osman Doğramacı, toplantının amacının yaklaşan 24 Haziran seçimlerinin huzur içerisinde geçmesi için taraftarların üzerilerine düşen sorumlulukları hatırlatmak olduğunu ifade etti.

   Seçimlerin en güvenli şekilde sonuçlanması için herkesin birlik ve beraberlik içinde çalışması gerektiğini kaydeden Osman Doğramacı, “Ülkemiz demokrasinin şöleni olan ve geleceğimiz açısından çok önemli  bir seçim sürecine girmiştir. Bu seçimin huzur ve güvenlik içinde yapılması, en güzel şekilde neticelenmesi için bizlere ve özellikle siyasi parti temsilcilerine önemli görevler düşüyor. Bu görevi en iyi şekilde yapacağımıza  inanıyorum. Bizim amacımız vatandaşlarımızın özgür iradelerinin hiçbir baskı ve tehdit altında kalmadan sandığa yansımasını sağlamaktır. Bu bağlamda seçimin tüm taraflarının  karşılıklı anlayış, iş birliği, güven, saygı ve sorumluluk bilinci  içinde bu süreci yürütmesinin şehrimizin demokrasi kültürüne değer katacaktır. Bilinmesini isterim ki devletimizin tüm birimleri bu sürecin en iyi şekilde, huzur içerisinde yürütülmesi ve sonuçlanması için bütün tedbirleri almaktadır. Böylece tüm vatandaşlarımız gönül huzuru içerisinde özgür iradelerini sandığa yansıtacaklardır” ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER