Gürbüz: Görev alırsak kent için çalışacağız

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Nihat Gürbüz, seçim öncesi çalışmalarını devam ettiriyor. Gürbüz, Van'ın tüm ilçelerini gezdiklerini ve kendilerine olan teveccühün yoğunluğunu dile getirerek, "Rabbim izin verir de bu görev bizlere tevdi edilirse, kent için çalışacağız" dedi.

Gürbüz: Görev alırsak kent için çalışacağız

     24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine bir buçuk aydan kısa bir süre kala özellikle Ak Parti cenahında yoğun çalışmalar sürüyor.

 


     Ak Parti'nin genç milletvekili aday adaylarından biri olan Mehmet Nihat Gürbüz, gerek kent merkezinde, gerekse ilçelerdeki ziyaret programlarını sürdürüyor.

 


    Van'ın tüm ilçelerini gezdiklerini, ilçe başkanlıklarını ziyaret ettiklerini, vatandaşlarla bir araya gelerek yapacakları çalışmaları anlattıklarını dile getiren Gürbüz, "Bizler 2002 yılından beri Ak davanın birer neferleri olduk. Ailemizle birlikte sürekli bu partinin yanında yer aldık. Hiçbir zaman için bu davaya sırt çevirmedik. Nasip oldu şimdi aday adayıyız. Bizlere görev verilse de, verilmese de çalışmalarımızı devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki bu partide bulunmak bizler için bir şereftir. Allah'ın izniyle bu partimiz seçimlerde çok iyi bir oy alacaktır. Cumhurbaşkanımız ise ilk turda bu ülkenin Başkanı seçilecektir. Bundan zerre kadar şüphemiz yoktur. Ama herkesin canla başla çalışması, sandığa gitmesi ve oyunu hür iradesi ile kullanması şarttır. Kesinlikle rehavete kapılmamalıyız" ifadelerini kullandı.

 


     M.Nihat Gürbüz, daha sonra Ankara'ya gittiklerini ve mülakatlarının çok iyi geçtiğini söyleyerek, "Ankara'daki temaslarımız çok iyi geçti. Uzun süre orada bizlerle dostluk temelinde buluşan isimlerle güzel vakitler geçirdik. Gümrük Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci başta olmak üzere, Vanlı üst düzey isimlerle görüştük. Umarım bu seçimler ilimize, ülkemize hayırlar getirir" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2018, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER