VAYAB'dan, Gevaş ilçesinde şiir etkinliği

Van Şair ve Yazarlar Birliği (VAYAB) Gevaş Meslek Yüksek Okulunun birlikte Bahar'ı Şiirle Karşılayalım adlı dinleti kapsamında Gevaş' a güçlü bir ekip ile çıkarma yaptı.

VAYAB'dan, Gevaş ilçesinde şiir etkinliği

      Şiir Dinletisi programını organize eden Gevaş Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Erkan Düz' ün ev sahipliğinde tertip edilen geceye Muş Alpaslan Üniversitesinde görev yapan Doç.Dr.Nurullah Ulutaş' ın başını çektiği VAYAB üyeleri Ümit Kayaçelebi, Müştehir Karakaya, Mehmet Feyat, Yaşar Adıyaman, Hamza Toprakoğlu, Orhan Demirtaş, Ercan Ulutaş ve Muhsin Öztopçu nun katıldığı etkinliğin sunuculuğunu ise Hakan Pütün yaptı.

 


      Sairlerin okuduğu birbirinden güzel duygu yüklü şiirler şiirseverlerden büyük alkış aldı.
Şiir Dinletisi programı ile ilgili düşüncelerini dile getiren Van Şair ve Yazarlar Birliği Başkanı Yaşar Adıyaman, “İlimizde ve ilçelerimiz her yerinde Şiir Dinletileri düzenliyoruz, bugün de bu vesile ile Gevaş a geldik. Birligimizin değerli üyesi Doç.Dr. Erkan Düz ün organizesindeki bu gecede sın derece haz aldık katılan tüm şiir severlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 


      Şiir Dinletisi programı için Muş Alpaslan Üniversitesinden gelen Doç.Dr.Nurullah Ulutaş ise yaptığı konuşmada, “Şiirin okunduğu her yer bize bir adım uzaklıktadır. Bugünkü programda kendi memleketim Gevaş ta yapıldığı ve güzel dostlarım eşlik ettiği için bir başka aşk ile geldik umarım şiirseverlerin gönüllerince bir organizasyon olur” şeklinde konuştu.
Gece katılımcılara verilen plaket ve ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2018, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER