Erçekli çocuklardan Vali Zorluoğlu'na sevgi seli…

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Erçek Sürekli Eğitim Merkezi ve Mehmetçik Anaokulunun açılışlarına katılmak üzere gittiği Erçek'te minik öğrencilerin sevgi seli ile karşılaştı.

Erçekli çocuklardan Vali Zorluoğlu'na sevgi seli…

     Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, İpekyolu Belediyesi tarafından kurulan Erçek Sürekli Eğitim Merkezi ve Mehmetçik Anaokulu açılışlarına katılmak üzere Erçek Mahallesi'ne gitti.

 


      Mahalleye gidişinde İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk tarafından karşılanan Vali Zorluoğlu ilk olarak İpekyolu Belediyesi Erçek Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti. Müzik, resim, fitness, drama, ana sınıfı gibi bir çok branşta faaliyet gösteren merkezde incelemelerde bulunan Vali Zorluoğlu, merkezin çalışmaları hakkında Başkan V. Öztürk'ten bilgi aldı.
Ziyaretin bir sonraki durağı, İpekyolu Belediyesi Erçek Sürekli Eğitim Merkezi'nin açılış töreniydi. Kurdela kesiminin ardından, merkezde bulunan ve YKS'ye hazırlanan öğrencilerle sohbet eden Vali Zorluoğlu öğrencilere başarılar diledi.

 


      Ziyaretteki bir diğer açılış da Mehmetçik İlk ve Ortaokulu bünyesinde yaptırılan ana okuluydu. Açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Zorluoğlu okul öncesi eğitim gören çocuklara verilen eğitimden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 Daha sonra halkla buluşma programı çerçevesinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Zorluoğlu ve Başkan Vekili Öztürk burada vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinlediler, çözümü için yetkililere talimat verdi.

 


       Vali Zorluoğlu burada yaptığı konuşmada Erçek halkı tarafından yapılan coşkulu karşılama ve yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İpekyolu Belediyesi'nce yapılan Erçek Yaşam Merkezi ve Sürekli Eğitim Merkezi'nden övgüyle bahseden Vali Zorluoğlu, gerek alt yapı gerekse üst yapı için yaptıkları yoğun çalışmaları da vatandaşlara anlattı.
İpekyolu Belediyesi tarafından verilen öğle yemeğinin ardından mahallede bulunan esnafa ziyarette bulunan Vali Zorluoğlu, burada da esnafın ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek, çözümler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

 


      Minik öğrencilerin sevgi seli ile karşılaşan Vali Zorluoğlu ve beraberindekiler, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekti.
Burada gördüğü manzara karşısında mutluluğunu ifade eden Vali Zorluoğlu, "Erçek Mehmetçik İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin bu muhteşem karşılaması hakikaten bizi ziyadesiyle memnun etti. Erçek Mahallemiz ve bu okulumuz bizlerin zihninde her zaman bu çocuklarımızın coşkusuyla canlanacak ve öyle kalacaktır" dedi.

 


     Vali Zorluoğlu'na duydukları sevgiyi dile getirmek için çocuk parkındaki kaydırağın üzerine çıkan minik öğrenciler, birlik çağrısında bulunarak, "Hepimiz kardeşiz, vali beyi severiz" sloganları attı. Sloganları işiten Vali Zorluoğlu ise onlara el salladı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2018, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER