Çuyrak: Meclis'e gidersem, sorunların çözümü için çalışırım!

27. Dönem CHP Van Milletvekili Adayı Fahrettin Çuyrak, yaklaşık 35 yıldır siyaset ile iç içe olduğunu belirterek, Van'ın sorunlarını yakından bildiğini ve Meclis'e gitmesi halinde çözüm için gayret edeceğini dile getirdi.

Çuyrak: Meclis'e gidersem, sorunların çözümü için çalışırım!

         24 Haziran seçimlerine bir aydan kısa bir süre kala siyasi parti temsilcileri ve milletvekili adaylarının çalışmaları devam ediyor.

 

       CHP'nin Van Milletvekili Adayı Fahrettin Çuyrak, halkın takdiri ile seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı.
DSP ile siyasete adım attığını ve uzun süredir siyaset arenasında yer aldığını belirten Çuyrak, "Geçmiş yıllarda partinin her kademesinde aktif görevler aldım. İl Başkan Yardımcılıkları Daha sonra Milletvekili adayı oldum. Sosyal Demokrat çizgim hiç değişmedi... Son olarak deprem sonrası Van'ın her noktasına gidip yardım dağıtımlarında öncülük ettim. Van Şişli Öğretmen Evinin yapımında 1. derece etkili oldum. Burada bir kez daha sizin aracılığınız ile Sayın Mustafa Sarıgül ve emeği geçenlere binlerce  teşekkür ederim. Van'ın ana sorunlarını yakinen biliyorum. Allah nasip ederse bu onurlu göreve gelince çözümü konusunda ön ayak olacağım" dedi.

 


    Çuyrak, siyasi parti adaylarına da başarılar dileyerek, "Bütün aday  arkadaşlarıma üstün başarılar diliyorum. Kazanan Van olsun. Hukuk olsun. Adalet olsun" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER