Çakırtaş: Halkımız 24 saat bize ulaşabilecek

Gazetemizi ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Aday Adayı İlhami Çakırtaş, Ak Parti Hükümeti'nin 16 yılda sessiz devrimler yaptığını belirterek, "Böyle bir partiden aday adayı olmak bizler için gurur vesilesidir. İnşallah bu görev bizlere tevdi edilirse, 24 saat boyunca telefonlarım açık olacak" diye konuştu.

Çakırtaş: Halkımız 24 saat bize ulaşabilecek

      24 Haziran seçimlerine 50 günden az bir süre kala milletvekili aday adaylarının çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgilendirme yapan Aday Adayı İlhami Çakırtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Ak Parti iktidarının 16 yılda, ulaşımdan, teknolojiye, sağlıktan adalete kadar her alanda büyük hizmetlere imza attığını söyledi.

 


       Çakırtaş, "Ak Parti Sayın Erdoğan başkanlığında sessiz devrimlere imza attı. İktidar partimiz gelişme ve kalkınmada çığır açtı. Bizler de bir kardeşiniz olarak dedik ki, eğer Cenab-ı Allah bu görevi bizlere nasip ederse, '5T' yol haritamızla bu hizmet kervanına katılacağız. Bu hizmet kervanımızda, Tarım ve Hayvancılık, Ticaret, Teknoloji, Turizm ve Trafik konularında güzel işler yapmayı planlıyoruz. Bunların dışında da Ak Parti hükümetinin yatırımlarından Van'ın daha fazla faydalanması için gayret edeceğiz" dedi.


      "TEŞKİLATÇILIĞIN GÜÇLENMESİ İÇİN GAYRET EDECEĞİZ"
Teşkilatların içinden gelen biri olduğunu anlatan Çakırtaş, "İnşallah teşkilatçılığın güçlenmesi için gayret göstereceğiz. Bizim tavsiye niteliğindeki projelerimiz var. Bunları hükümet kanadına ulaştıracağız. Ak Parti camiası olarak teşkilatlarımızla istişareler gerçekleştireceğiz. Mahalle teşkilatları, mahalle başkanları, ilçe başkanları, muhtarlar, kanaat önderleri vs hepsiyle istişare kültürünü artıracağız" dedi.

 


       Aday olarak seçilmesi halinde Van'da irtibat bürosu kuracağını anlatan İlhami Çakırtaş, "Milletvekili adayı olmamız halinde ilimizde milletvekili irtibat bürosu kuracağız. Her kesimle istişare yapacağız. Vatandaşımızın sorunlarını tek tek not alıp, çözmek için gayret edeceğiz. Daha önce vatandaş Ankara'ya milletvekilinin ayağına geliyordu, bu irtibat büroları ile biz vatandaşın ayağına gideceğiz. Sorunlar not alınıp, masaya yatırılacak, çözüm için çalışılacak" dedi.

 


      24 saat boyunca telefonlarının açık kalacağını anlatan İlhami Çakırtaş, "Telefonumuz 24 saat açık olacak. Herkes bize rahatlıkla ulaşabilecek" şeklinde konuştu.
Ak Parti'ye olan yoğunluğa da dikkat çeken Çakırtaş, "Herkes de biliyor ki ülkenin geleceğinde Ak Parti'nin etkisi çok büyük. O yüzden hem ilimizde, hem ülke genelinde çok yoğun bir aday adayı başvurusu oldu. Muhalefet henüz bocalıyor" dedi.
Vatandaşın seçimlerde hür iradesi ile oy kullanması için her türlü koşulun hazırlanması gerektiğini söyleyen Çakırtaş, gerekli cevabın sandıkta verileceğine inandığını da sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER