Şabu: Güçlü teşkilatlarla güçlü Ak kadroları kuralım

Ak Parti Van Milletvekili aday adayı Nayif Şabu seçim çalışmaları kapsamında Tuşba, Başkale, Gürpınar ve Gevaş İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti. Şabu, "24 Haziran'da güçlü teşkilatlarımızla güçlü Ak kadroları kuralım" dedi.

Şabu: Güçlü teşkilatlarla güçlü Ak kadroları kuralım

       27.dönem Ak parti Van Milletvekili aday adayı Nayif Şabu, seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Şabu, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe'yi ziyaretinin ardından, Başkale, Gürpınar, Gevaş İlçe Başkanlıkları ve Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan'ı ziyaret etti.

 


       Çok uzun yıllar dava uğruna hiçbir zorluğa karşı boyun eğmeden mücadele verdiklerini anlatan Şabu, "Siyasete çok genç yaşlarda Milli Selamet Partisinden mahalle temsilciliği ile başladım. Kademe, kademe, basamak, basamak bu işin içinden yoğrularak geldim. Çalışmalarımı halis niyetlerle, memleketime bir şeyler kazandırma çabası ve gayreti içinde sürdürdüm. Dava büyüklerim tarafından görevlendirildim. Doğru çalışan teşkilatlar  hep başarılı olmuştur. Hepimizin ortak çaba ve gayreti şüphesiz Ak Parti'nin onurlu davasıdır. Hiç şüphesiz güçlü teşkilatlarımızla güçlü Ak kadroları kurarak, tekrar tarih yazacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi çok daha fazla büyütmekte kararlı olan AK Parti iktidarımız büyümenin önündeki engelleri de yok etmekte ısrarcıdır. Bundan dolayı milletimiz 24 Haziran 2018 Pazar günü 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yürüyen büyük ve güçlü Türkiye'nin yolunu açacaktır. 24 Haziran 2018 günü gerçekleşecek seçimin ülkemize, milletimize, devletimize ve Van'ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER