Van, Hande Yener konserine hazırlanıyor

Türk Pop Müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Hande Yener, 10 Mayıs Perşembe günü Van'da konser veriyor. Konserle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Speedy Production Company Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Gören, konser gelirlerinden engellilere de katkı sunmaya çalışacaklarını belirtti.

Van, Hande Yener konserine hazırlanıyor

  Van'daki basın mensupları ile birlikte Kültür Sokak'ta bir kafede bir araya gelen Speedy Production Company Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Gören, 10 Mayıs'ta Tuşba Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan konserle ilgili bilgiler verdi.

  "KONSERİ GÖLGELEYECEK POLEMİK OLUŞTURULMASI BİZİ ÜZDÜ"
Van'daki konserden elde edilecek olan gelirlerle engelli vatandaşlara da katkı sunmak istediklerini ve bu yüzden afişlere 'Engelliler' ibaresini koyduklarını anlatan Gören, kentteki dört engelli dernek yöneticilerinin sosyal medyada polemik oluşturan paylaşımlar yapmasının üzücü olduğunu söyledi.

  Gazetecilere kendisini tanıtan Yasemin Gören, 24-25 yıllık gazeteci olduğunu ve büyük televizyon kanallarına programlar yapan bir yönetmen olduğunu belirtti.

   Sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdiklerini anlatan Gören, "Van'da Hande Yener konseri, Zen Medya ve Türkiye Basın Birliği tarafından Ocak ayında planlandı. 03 Mart'ta konser organizasyonu yapılacaktı. Ama şehit cenazeleri olduğundan ve alt yapıdaki eksikliklerden kaynaklı ileri bir tarihe ertelendi. Daha sonra bizim şirket devreye girdi ve bu konseri engelliler haftası konseri olarak yapmak istedik. Türkiye Basın Birliği Başkanı Yıldıray beyle de konuştuk ve bu organizasyonu üstlendik. Karşımıza dört engelli dernek çıktı. İşitme ve Bedensel Engelliler Dernek başkanları ile birebir görüştüm. Onlar konserin düzenlenmesine yardımcı olacaklarını, ancak çeşitli isteklerinin olduğunu söylediler. Tanesi 3 bin TL olan on adet işitme kulaklık cihazı ve tanesi 10 bin TL olan on adet tekerlekli basketbol sandalyesi istendi. Bizler de bunu alamayacağımızı söyledik. Böyle olunca dört dernek başkanı fotoğraf çekip sosyal medyada paylaştı ve konseri gölgeleyen, polemik oluşturacak açıklama yaptılar. Ama biz her şeye rağmen bu konseri yapmaya karar verdik. İnşallah bu konserimiz 10 Mayıs Perşembe günü saat 19.00'da Tuşba Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek" dedi.

  Her güzel işin bir tarafına çomak sokan birilerinin olacağını belirten Gören, basın mensuplarından böylesi büyük bir organizasyona destek olunmasını istedi.

   Gören, Van'da önemli bir organizasyon gerçekleştirmek istediklerini, parasını aldıkları herkese bilet verdiklerini, İstanbul'daki dört ayrı derneği de paydaş yaptıklarını anlattı.

   Konserin olduğu gün kentte başta Vali olmak üzere bazı ziyaretler gerçekleştireceklerini anlatan Gören, konserle ilgili tüm programların tamamlandığını, sanatçı ve ekibine paraların ödendiğini, otellerin ayrıldığını, tüm masrafların karşılandığını dile getirdi.
Gören, daha önce 03 Mart'ta yapılması düşünülen ancak ertelenen konser için bilet alan ve elinde bileti olan herkesi konsere ücretsiz olarak alacaklarını hatırlattı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2018, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER